fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Poza recenta Adi

PMP Câmpia Turzii prin programul electoral asumat ”Strategia 5S pentru Câmpia Turzii”  va sprijini mediul antreprenorial local prin următoarele măsuri:

1. Dezvoltarea unui incubator de afaceri pentru antreprenoriatului economic local, ce include pe lângă birouri,spații pentru conferințe, ateliere de lucru, traininigși spații de producție/servicii/comerț,ce urmează a fi utilizat pentru un număr de minim 20 de afaceri de tip start/stat-up, dezvoltate de tinerii sub 35 cu domiciliu stabil în Câmpia Turzii, care doresc să devină antreprenori.

2. Concesionarea unui număr de minim 20 de terenuri din patrimoniul localității, în suprafață de 1000 mp, pentru implementarea a 20 planuri de afaceri, dezvoltate de tinerii sub 35 de ani cu domiciliu stabil în Câmpia Turzii, care doresc să devină antreprenori. 

3. Promovarea si dezvoltarea antreprenoriatului socialprin realizarea unui incubator de afaceri ce include birouri și spații de desfășurare a activităților, precum și spații pentru conferințe, ateliere de lucru, training,ce urmează a fi utilizat pentru un număr de 30 de afaceri sociale.

4. Dublarea bugetului pentru Programul anual al Municipiului Câmpia Turzii de finanţare nerambursabilă acordată în condiţiile Legii nr.350/2005,pentruentitațile sociale ce ofera servicii adresate copiilor şi familiei,  pentru persoane vârstnice, persoane cu handicap, persoane fără adăpost, persoane abuzate, persoane dependente de cosnumul de droguri, alcool sau alte substanţe toxice, bolnavi cronici şi persoane care suferă de boli incurabile, precum şi alte persoane aflate în situaţii de nevoie socială.

5. Dezvoltarea unei școli antreprenoriale, o școală pentru comunitate, școala viitorilor antreprenori locali indiferent de vârstă. 

” Problemele Câmpiei Turzii se cunosc și le cunosc, sunt soluții și am soluții, proiecte s-au scris și se vor mai scrie, important este ceea ce facem și ce rămâne în urma noastră”.

Adrian Mischian, candidat PMP la Primăria Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate