fbpx
Scrie un comentariu

dariustodor

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Darius Todor, candidat pentru funcția de primar al comunei Iara, a fost amenințat printr-un mesaj transmis prin SMS. Lupta pentru Primărie a atins cotele cele mai înalte!

”Din păcate, se pare că apar primele amenințări.

Tot ce vreau să fac, este să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și sprijinul pe care mi l-ați oferit încă de la începutul acestei campanii, și vă promit totodată pe această cale, că nu mă voi lăsa intimidat de aceste amenințări, ba mai mult, mă voi lupta din răsputeri pentru a opri hoția din Iara, și a demasca toate mârșăviile făcute la nivelul conducerii primariei Iara.”, a spus Darius Todor, candidatul PSD la Primărie.

Cazul a fost mediatizat și de deputatul Horia Nasra, care a solicitat intervenția organelor competente!

”Atunci când lipsa argumentelor sau a realizărilor este evidentă, când inteligența, bunul simț și înțelegerea democrației lipsesc cu desăvârșire, recurgerea la intimidare devine un instrument ilegal și imoral într-o campanie electorală. 

Solicit autorităților competente să cerceteze această tentativă de intimidare, inadmisibilă pentru Clujul anului 2020.”, a transmis deputatul Horia Nasra.

La alegerile locale din 2016, diferența de voturi dintre actualul primar, Dorin Popa (PNL) și Darius Todor (PSD), a fost una destul de mică: 942 de voturi la 718 voturi.

Primarul din Iara, Dorin Popa, este acuzat de mai mulți ani că este într-o posibilă stare de incompatibilitate, soția sa fiind și ea angajată a Primăriei.

Citește și:

Primarul din Iara, Popa Ioan Dorin, se află într-o posibilă situație de INCOMPATIBILITATE!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator