marian morar
m install
nello construct

ALDE Turda își critică un consilier, acuzându-l de ”interes personal”!

zamblau eugen

Consilierul ALDE Turda, Adrian Moldovan (foto dreapta), este criticat de conducerea partidului, pentru că ”își petrece campania electorala în trena actualului primar” și că o face ”doar în interesul său personal”.

ALDE Turda a anunțat că în condițiile în care nu are un candidat pentru Primăria Turda, le recomandă alegătorilor ALDE să voteze cu cine vor ei pentru funcția de Primar.

”Biroul local al ALDE recomandă tuturor membrilor și susținătorilor săi ca la alegerile locale din 27 septembrie 2020 să voteze candidatul de primar pe care il considera cel mai apropiat de valorile promovate de către candidații la funcția de consilier local din partea ALDE.

În sensul menționat, orice eventuala viitoare declarație venită din partea vreunui terț în sensul susținerii în mod expres a unuia sau altuia dintre candidați va fi nulă și neavenită. În cabina de vot, fiecare dintre votanții listei noastre de candidați la consiliul local își va consulta doar propria conștiința înainte de a ștampila buletinul de vot pentru primar.

De asemenea, faptul că fostul nostru coleg Adrian Moldovan, (consilier încă în funcție) își petrece campania electorala în trena actualului primar este o acțiune doar în interesul său personal, fără nici o legătură cu partidul care l-a propulsat în demnitatea respectivă.”, a transmis Vasile Grumaz, președintele ALDE Turda.

Consilierul local Adrian Moldovan a intrat în Consiliul Local în anul 2016, pe lista ALDE. La acea vreme, avea un venit de 12.780 lei (indemnizație de creștere copil).

În prezent, Adrian Moldovan iese din Consiliul Local Turda cu un apartament de 80 mp cumpărat în anul 2017, fără credit, cu trei firme în care este implicat (GAAP AM SRL – 50% din acțiuni, Castrum Turdava SRL – 100% din acțiuni și Body Care Manufacturing SRL – 20% din acțiuni). În ultima societate, este asociat cu Popa Ioana Andreea (60%, consoarta sa) și Simona Baciu (20%, fosta directoare a societății Salina Turda SA). Oficial, consilierul local ”trăiește” doar cu 10.212 lei/an, indemnizația de consilier local, conform propriei declarații de avere. În anul 2016 a vândut un teren de 638 mp, în Borhanci/Cluj, cu 27.000 de euro. Totuși, nu se explică, în baza veniturilor declarate, achiziția apartamentului de 80 mp, în anul 2017, la un an după ce a ajuns consilier local.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2