fbpx

Scrie un comentariu

20200913 212557

Dragi elevi, fiecare început de an şcolar, deschide uşile unor noi orizonturi ale cunoaşterii. Dincolo de efortul educaţional şi de munca pe care va trebui să o depuneţi pentru obţinerea unor rezultate frumoase, şcoala reprezintă o adevarată oportunitate de evoluţie firească în acord cu dorinţa şi curiozitatea dintotdeauna a oamenilor de a explora noi şi noi domenii, de a cunoaşte, de a cuceri, de a se reinventa în relaţia cu semenii şi cu mediul înconjurator.

Dacă este privită aşa, şcoala poate însemna pentru fiecare dintre dumnevoastră, şansa unui destin împlinit şi a unei vieţi trăită în cunoaştere şi adevăr. Fiecare pas, fiecare efort, fiecare zi în care veţi învăţa ceva nou, vor zidi temelia omului nou, a personalităţii viitoare. Ceea ce faceţi astăzi, se va reflecta în ceea ce veţi fi mâine!

Este cunoscut faptul că multe dintre instituţiile turdene care astăzi şi-au deschis porţile pentru dumneavostră, ocupă un loc de frunte în învăţământul clujean şi naţional. Prestigiul şi notorietatea acestora, rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele, concursurile şi proiectele naţionale şi internaţionale, la examenele de bacalaureat, se datorează cadrelor didactice de excepţie care cu profesionalism, dăruire şi muncă susţinută, au reuşit să îndrume elevi pe calea cunoaşterii, spre excelenţă, contribuind astfel la creşterea şi perfecţionarea calităţii actului educaţional.

Sunt ferm convins că pe tot parcursul anilor de studiu, veţi beneficia de sprijinul unui parteneriat activ părinte-profesor şi a unui climat optim, pentru desăvârşirea potenţialului creator, pentru dezvoltarea aptitudinilor şi abilităţilor individuale.

Adresez urările mele de sănătate, putere de muncă, bucurii, satisfacţii şi realizări tuturor elevilor, cadrelor didactice şi auxiliare, parinţilor şi bunicilor!

Mult succes!!!

Cu stimă și prietenie
al dumneavoastră
Mircea Vicenţiu Irimie
PRO ROMANIA TURDA

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate