fbpx

Scrie un comentariu

Doru Anca foto

In programul de viitor pentru sportul turdean este necesara o colaborare mai larga cu toti agentii comerciali din Municipiul nostru indiferent firme mari sau mici. Intr-adevar in aceasta perioada grea pentru economia noastra aceasta directie este oarecum discutabila.

Dar aceasta pandemie va trece si viata va intra in normal. Este necesar sa se inceapa aceasta actiune e usor sa asteptam toate asociatiile sportive din TURDA data salariului la angajatii PRIMARIEI, dar e mai greu sa contactam firmele din TURDA, DEDEMAN, KAUFLAND si altele ESTE NEVOIE de conducatori abili si iubitori de sport.

Daca dl SASAEAC are noroc cu contributia de la SALINA, care nu este nu mare pentru o echipa de top, ADICA POTAISSA, la restul ramurilor sportive se asteapta cu mana intinsa banii putini de la PRIMARIE. Echipele de juniori de la FC ARIESUL incet incet vor disparea din lipsa resuselor financiare, noii conducatori ai echipei nu vad sa aiba initiative de acest gen. Nu sunt TURDENI, nu au tragere de oras, nu au initiative cu toate ca acest oras a dat tarii unii dintre mari fotbalisti ai tarii, exemple SUCIU VASILE, DAN ANCA, PEX VERNER etc.

Am observat cu uimire interesul PREMIERULUI Viktor ORBAN pentru o colaborare cu ACADEMIA HAGI, deci tara noastra detine valori mari si mari resurse umane.

Deci este necesar sa pornim aceasta actiune VA trebui analizata aceasta situatie si dupa configurarea noului Consiliu Local sa facem primii pasi daca nu dorim sa ingropam activitatea sportiva.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate