fbpx

Scrie un comentariu

ciortea razvan psdturda

Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda, a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, dar și o sesizare la Biroul Electoral de Circumscripție, în care a acuzat unele atacuri și amenințări prin intermediul unor conturi false pe rețelele de socializare. 

Contactat telefonic, candidatul PSD Turda la Primărie, a confirmat informația și a spus că a identificat inclusiv persoana care se află în spatele acestor atacuri de tip mafiot.

"Da, este foarte adevărat! Am depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda și la Biroul Electoral de Circumscripție, deoarece în ultima perioadă eu și anumiți membrii ai P.S.D. Turda, suntem ținta unor atacuri, amenințări și denigrări în mediul online, menite să împiedice candidatura, unora dintre noi, la alegerile locale din 27.09.2020.

Nu vă ascund faptul că noi știm cine se află în spatele acestor conturi false și am adus și probe organelor de anchetă. Eu personal am primit și un mesaj de amenințare pe telefonul mobil de la persoana respectivă, persoană pe care eu o aveam în lista de contacte, mesaj care a fost prezentat organelor competente.

Acest mesaj a ușurat munca anchetatorilor deoarece imediat dupâ ce mi-a fost trimis pe telefonul mobil a apărut și pe contul respectiv de Facebook unde eram denigrați eu și anumiți colegi de partid.

Foarte trist și josnic este faptul că această persoană care se află în spatele acestor amenințări este candidat pentru funcția de consilier local al municipiului Turda.

Mai multe detalii nu vă pot oferi momentan, deoarece există o anchetă în curs de desfășurare, urmând a fi identificate cu exactitate device-urile de pe care s-au accesat conturile indicate de noi.

Cred cu tărie că aceste acțiuni mafiote nu își au locul în secolul 21, iar campania electorală va fi una "elegantă", despre idei și proiecte și nu de alt fel.", a spus Răzvan Ciortea, liderul PSD Turda și candidatul partidului pentru funcția de primar.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate