fbpx

Scrie un comentariu

CJ Fotor

Victor Ponta, președintele partidului PRO România, a fost prezent ieri, la Cluj-Napoca, într-o vizită electorală de susținere a candidaților acestei formațiuni politice la funcțiile locale din județul Cluj.

”În sfârșit am participat la o întâlnire politică la Cluj în care m-am simțit confortabil, e o echipă mai nouă şi mai relaxată, cu câţiva dintre cei cu care am lucrat mulţi ani şi cu oa-meni noi. Vreau să îl susțin nu doar pe Remus Lăpușan la funcția de președinte al Consil-iului Județean, pe Dan Codrean pentru candidatura la municipiul Cluj-Napoca, ci pe toți colegii care merg în această bătălie, pe care Pro România o dă pentru prima dată. În Cluj, unde s-au făcut multe lucruri bune, întotdeauna este nevoie de mai mult și de cineva care să reprezinte și alte categorii de nevoi, alte categorii de electorat.

Am mare încredere că pe zona de centru-stânga nu prea mai e nimeni și atunci este ne-voie de PRO România. Sunt convins că multă lume apreciază măsurile economice pe care le-am luat ca prim-ministru, destulă lume apreciază ceea ce am reușit să facem şi ce n-am reuşit să facem, şi că echipa PRO România va creşte şi în Cluj, şi în Ardeal, aşa cum creşte în toată ţara”, a transmis Victor Ponta.

Liderul PRO România a mai precizat că se așteaptă ca echipa PRO România de la Cluj să devină tot mai puternică:

”În ce mă privește, îmi doresc un singur lucru: să existe o echipă, care s-a format deja – știu că sunt 56 candidați la funcția de primar, ceea ce nu-i ușor pentru un partid nou înființat – o echipă care să vină cu proiecte deștepte, smart, pentru comunități care s-au dezvoltat foarte mult, și să pregătim pentru viitor, ceea ce va fi și în Cluj, și în toată țara, o alternativă modernă de stânga și, de fapt, singura, în acest moment.”

Puteți urmări conferința de presă pe pagina de Facebook PRO România Cluj:
https://www.facebook.com/watch/?v=254882072304149&extid=jSZf08sYQ3hAIsDV

PRO România Cluj,
Biroul de Presă

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate