fbpx

Scrie un comentariu

IMG 20200910 WA0024

Dragi prieteni, locuitori ai Mun. Câmpia Turzii. ​Se apropie data de 27 septembrie 2020. Cu toții avem datoria să ne exercităm dreptul de a vota cu scopul de a produce o schimbarea pe care ne-o dorim în orașul nostru.

Eu am ales să mă reîntorc în politica locală din mai multe considerente, fiind nemulțumit de faptul că timp de 4 ani am avut parte de o administrație locală, agresivă, selectivă și părtinitoare când e vorba de apropiați, dar ostilă cu cei care nu fac parte din cercul de persoane agreate sau cu cei neaserviți.

​Sunt nemulțumit și de faptul că în ultimii patru ani administrația locală din orașul nostru a ales să promoveze un mesaj de dezbinare, ură și a promovat un mod de a conduce orașul discreționar, cu exces de putere, folosindu-se de puterea conferită pentru a interpreta legea după bunul plac, în funcție de beneficiarul actului administrativ.

​Cu toții am văzut, cum în ultimii 4 ani, în orașul nostru, a dispărut dialogul între partenerii politici, au apărut în spațiul public mesaje prin care insulta, calomnia, jignirea au fost ridicate la rang de virtute.

Sunt dezamăgit, nemulțumit pentru că după ultimii 4 ani de admnistrație locală, am întâlnit oameni, din diverse categorii sociale, care sunt reticenți în a-și exprima public susținerea pentru alți candidați la alegerile locale din anul 2020, în afara celor aparținând actualei puteri, de teamă să nu sufere repecursiuni din partea celor care ocupă efemer funcții publice și care sunt aleși ca să fie în slujba colectivității locale.

De aceea, eu am ales să mă implic în viața politică locală.

​Eu încurajez și voi promova întotdeauna libertatea de a ne exprima în mod liber opțiunea politică, pentru mine un contracandidat, de la orice partid, este în primul rând, un prieten cu care poate am copilărit, sau un fost partener de afaceri, sau un fost client, sau, dacă nu am mai interacționat, este un adversar politic. Nicidecum, contracandidatul respectiv NU este dușmanul meu.

Din păcate, modul în care în ultimii 4 ani s-a realizat administrația locală în orașul nostru, este caracterizat de sloganul ”dacă nu ești cu mine, ești dușmanul meu”, ceea ce a condus la destrămarea relațiilor de prietenie, la practici de genul monitărizării like-urilor pe rețelele de socilaizare, cu scopul de a admonesta apoi cu fraze de genul ”de ce dai like-uri la ăla sau la celalalt”, fiind creată astfel teama de a-ți exprima în mod liber simpatia pentru un alt om politic sau pentru un alt partid decât oamenii politici sau partidele politice din cercul puterii.

Am ales să mă implic în viața politică locală pentru că îmi doresc un oraș în care tinerii antreprenori să fie sprijiniți de Primărie și Consiliul Local, în care administrația locală să fie una prietenoasă, lipsită de ostilitate, să fie un partener al tuturor locuitorilor orașului nostru.

​Îmi doresc un oraș în care administrația locală să dea dovadă de transparență, să dea dovadă de bun simț, de responsabilitate față de banul public (al nostru, al tuturor), să promoveze dialogul și dezbaterea publică bazată pe argumente și transparență decizională.

Pentru a produce schimbarea pe care cu toții ne-o dorim, vă îndemn ca la data de 27.09.2020 să vă exercitați dreptul la vot și să vă alăturați proiectului nostru politic, echipei ALDE Câmpia Turzii și candidatului ALDE pentru funcția de Primar – Dl. Gal Avram, proiect politic care își propune să plaseze în centrul programelor sale/în centrul politicilor administrative cetățeanul/omul/locuitorii din Câmpia Turzii.

Avocat Adrian Spătariu - candidat la funcția de consilier local ALDE.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate