fbpx

Scrie un comentariu

În loc să explice ceea ce era de explicat din propria declarație de avere, candidatul Partidului Verde la Primăria Tritenii de Jos, Dan Alexandru Iosif, spune că ”preferă discreția” 😂. În schimb, își pune ”gorilele” să-i amenințe pe cei care au sesizat inadvertențele. 😡

„Referitor la discuțiile care au loc în mediul online cu privire la bunurile deținute, pentru viața personală prefer discreția acesteia, fiecare dintre dumneavoastră cunoașteți contextul meu familial, nu vreau să mă aplec asupra lui în acest moment in care luptele politice ar trebui axate spre alte direcții, pe proiecte și soluții pentru rezolvarea problemelor stringente cu care se confruntă comuna noastră.

DAN ALEXANDRU IOSIF vine din urma cu aceleași bunuri materiale, care sunt completate ulterior cu bunurile deținute de actuala mea soție.”, a declarat acesta pentru RefleqtMedia.

Problema este că explicația lui Dan Alexandru Iosif ”nu ține”: atât bunurile sale, cât și bunurile actualei soții, existau și în declarația din anul 2019 (căsătoria s-a produs în anul 2018, conform spuselor soției sale)! Deci, orice venituri trebuiau precizate în declarația de avere din 2019 sau în cea din 2020, pentru că analiza bunurilor deținute și achiziționate recent s-a făcut printr-o simplă comparație a acestor două declarații, pe care le-a dat el personal!

Citește și:

Dan Alexandru Iosif se vrea primar la Tritenii de Jos, dar nu a văzut ”tunurile” date de fostul primar! În schimb, s-a ”îmbogățit” peste noapte!

Subiectul este unul extrem de delicat, pentru că ar putea atrage o cercetare din partea Agenției Naționale de Intergitate, dar și un psoibil dosar penal pentru fals în declarații, în ceea ce privește cel puțin una din declarațiile date în anii 2019 și 2020!

Candidatul Partidului Verde mai trebuie să le explice alegătorilor cum a reușit, dintr-un venit de bugetar, să-și cumpere un apartament de 52 mp în Câmpia Turzii (în anul 2019) și încă un autoturism Nissan Qashqai (pe lângă cele 2 pe care deja le deținea!). 

Pentru că nu poate explica situația, spunând că vrea să fie ”discret”, Dan Alexandru Iosif a recurs la ”gorilele” sale (susținători), pentru a transmite amenințări la adresa mea, în calitate de jurnalist TurdaNews care am sesizat inadvertențele din declarațiile sale de avere.

În acest sens, deja a fost depusă o plângere penală către organele abilitate.

Citește și:

”Verzii” lui Dan Alexandru Iosif trec la amenințări publice! Vor să ascundă adevărul! (UPDATE)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate