fbpx

Scrie un comentariu

118763921 3406371152716837 5021178430190866325 o

Ce n-a făcut în 4 ani, primarul Cristian Matei face în ultimele lui zile de mandat! E bine și acum, dar... e prea târziu! După 27 septembrie venim la Primărie și facem ordine! 🍏

Azi, (...) septembrie 2020, a mai publicat un set de date privind achizițiile publice. Asta după ce am anunțat că e faptă penală modul în care ascunde achizițiile de ochii opiniei publice.

Puteți studia achizițiile pe siteul Primăriei, puse proaspăt (inclusiv pe anii precedenți):

https://primariaturda.ro/primaria-turda/informatii-publice/achizitii-publice/

În paracteză fie spus: ne cerem scuze dacă v-am speriat așa tare! Dar nu e normal să ascundeți achizițiile publice! O Primărie trebuie să fie transparentă față de cetățean! În fine, am văzut cum ați fost 4 ani...

Buuun, acum să vedem ce date sunt printre achiziții:

- 98.319,30 lei pentru Green Security, pentru calculatoare (în caz că nu știți, este firma unui apropiat al lui Matei)

- 110.000 pentru artificii, firma Sosa Pirotehnic... Probabil acum de pandemie e foarte mare nevoie de artificii.

- 66.869,70 lei pentru... Green Security, pentru camere de securitate

- pe listă găsim și SS Construct Proiect SRL, firmă care a luat 130.000, pentru servicii de proiectare tehnică. Probabil nu știți, dar firma este a lui Paul Sârbu, aflat pe lista de consilieri ai PNL Turda.

- dacă nu știți câți bani s-au băgat în scrisorică trimisă de primar, cu ce mari realizări a făcut el, vă spunem noi: 166.054 lei. O nimica toată, nu?!

- 41.800 lei pentru servicii de prezentare și moderare evenimente și activități culturale, pentru Costică Petruș. Au fost foarte multe evenimente în perioada asta, nu?!

- 134.400 lei din nou pentru SS Construct Proiect, a lui Paul Sârbu, viitorul consilier PNL, cu sprijinul dvs (evident, dacă îi votați). Păi să nu spună el că-l votează din toată inima pe Cristian Matei?!

- 63.800 lei pentru servicii de consultanță în comunicare și relații publice. Dintr-un foc! A beneficiat Apahidean Diana PFA, fata lui tata Dorin Apahidean, administratorul public al Primăriei. Evident, și el a anunțat public că-l votează pe Matei. 

-41.800 lei pentru Intact IT Grup SRL, pentru conturile false prin intermediul căruia îl laudă pe primar și îi atacă oponenții. Am glumit, treaba asta murdară o face dezinteresat... Credeți?! Banii erau pentru servicii de informare și publicitate... Mda... Cam tot ce spuneam prima dată. Să curgă banii, iar turdenii să-și plătească taxele și impozitele la timp (nu uitați: din 2021 vi le mărește Matei, că nu poate hrăni toate gurile astea flămânde).

- Ups! Printre beneficiarii de bani îi găsim și pe cei de la Awe Infra SRL. Primesc 17.994.267,08 lei (citiți bine!), că-s tare harnici băieții! Ei fac și proiectare și construiesc, inclusiv blocurile sociale... E adevărat că mașina lor a fost fotografiată și la viitoarea vilă a ginerelui primarului, de pe dealul Turzii, dar cu siguranță a nimerit din greșeală pe acolo și nu există nicio legătură între vila care acum se construiește și puzderia de bani care intră în contul celor de la Awe. Cum ați bănuit și ginerele votează cu tata-socru!

Și mai sunt multe...

Eh, dacă erau publice la vremea lor, poate opinia publică mai lua atitudine... Așa, le pune acum să scape de problema penală, vă scoate ochii și vă spune că mai trebuie să-l votați încă o dată! 

Nu fiți fraieri: Dacă vreți transperență reală, votați PMP Turda și Emil Moldovan la Primărie! E șansa pentru un viitor mai bun al Turzii! Nu vă vindeți viitorul! După alegeri, vă vor râde din nou în față...

Dă-ne o apreciere! Cei mai mulți turdeni au preferat PMP Turda până acum:

https://www.facebook.com/pmp.turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate