fbpx

Scrie un comentariu

Doru Anca foto

Solicitam pe aceasta cale, din partea ministerelor de resort si a primului ministru, precizari in acest sens, mai ales la folosirea urnelor mobile si stampilelor.

Daca in cazul sectiilor de vot se pot aplica masuri cat de cat preventive, si  aici vor fi probleme, timpul de exercitare a votului pentru fiecare persoana se va prelungi peste ora 21:00 sau prezenta va fi sub 25%.

In cazul urnelor mobile, trebuie precizat daca pentru fiecare persoana care solicita urna mobila, aceasta se va dezinfecta, de asemenea si stampilele sau nu?

In cazul caminelor de batrani cu peste 50 de persoane, se pune intrebarea daca se folosesc 50 de urne mobile sau una singura.

Tot in acest exemplu, este de precizat cine repartizeaza buletinele de vot. Persoanele care se deplaseaza, care in mod normal, dupa lege, sunt reprezentantii tuturor formatiunilor politice din biroul electoral, sau batranii si bolnavii isi vor lua singuri buletinele de vot?

Cei depistati cu fluctuatii de temperatura la intrarea in sectiile de vot, vor fi categorisiri suspecti de Covid si nu vor avea posibilitatea de a-si exprima democratic votul, sau vor pleca la domiciliu si vor solicita urna mobila?

Ing. Doru ANCA, Președinte PRM Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate