marian morar
m install
nello construct

Jurnal de campanie Emil Rusu, candidatul PNL la Primăria Tritenii de Jos

zamblau eugen

Buna ziua, stimati cetateni ai comunei Tritenii de Jos, odata cu debutul campaniei electorale am inceput o serie de vizite pe la fiecare dintre dumneavoastra, ocazie cu care am aflat lucrurile care va framanta, necesitatile si neajunsurile cu care va confruntati. Cum e si normal, acelasi lucru il fac si ceilalti candidati, ocazie cu care am auzit tot felul de proiecte unele mai mult sau mai putin realizabile ba unele chiar de domeniul SF, dar despre asta vom vorbi mai incolo.

O prima nedumerire pe care o aud de la dumneavoastra este: De ce s-au luat jos bennerele stradale si posterele mari cu candidatii de primari?

Raspuns: Dragilor, conform legislatiei in vigoare pe perioada campaniei electorale acest tip de materiale sunt interzise, aceste materiale au fost permise doar in perioada de PRE-CAMPANIE electorala. In campania electorala sunt permise doar afise si flyere care contin elemente de identificare (tiraj, mandatar, etc.).

Si acum sa trecem la Promisiunile celorlalti:

Am auzit de la dumneavoastra, cetatenii, ca alti contracandidati au venit in fata dumnevoastra cu initiativa cumpararii de catre primarie a unei ambulante. Acum, achizitionarea ei nu ar fi o problema, avand in vedere bugetul generos al comunei, dar ce ne facem cu personalul care o deserveste, pentru ca degeaba angajam un sofer sau poate doi, acestia, nu vad cum vor stabiliza hemodinamic un pacient. Din spusele dumneavoasta, aceasta ambulanta ar veni la pachet cu medicamente gratuite. Aceste promisiuni vin din partea unora care nu au vazut sau facut parte din votarea sau elaborarea unui buget local si nu m-ar mira ca pana in 27 septembrie sa vina in fata dumneavoastra cu propunerea infiintarii unui aeroport la Tritenii de Jos. ?

Tot de la dumneavoastra, cetatenii, am aflat ca alti contracandidati au venit in fata dumneavoastra cu initiativa achizitionarii unei autogunoiere. Ce sa zic, bani ar fi, dar necesitatea acestei achizitii dispare odata cu punerea in functiune a CMID (Centrul de Management Integrat al Deseului) sau noua groapa de gunoi ecologica de la Cluj, care prin operatorii sai, o sa deserveasca si comuna noastra. Din discutiile pe care le-am avut cu reprezentatii Consiliului Judetean, cel tarziu la inceputul anului viitor acest centru va fi operational.

Cam atat deocamdata si va promit ca am sa trec pe la dumneavoastra.

EMIL RUSU, candidat PNL pentru Primăria Tritenii de Jos

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2