fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Buna ziua, stimati cetateni ai comunei Tritenii de Jos, odata cu debutul campaniei electorale am inceput o serie de vizite pe la fiecare dintre dumneavoastra, ocazie cu care am aflat lucrurile care va framanta, necesitatile si neajunsurile cu care va confruntati. Cum e si normal, acelasi lucru il fac si ceilalti candidati, ocazie cu care am auzit tot felul de proiecte unele mai mult sau mai putin realizabile ba unele chiar de domeniul SF, dar despre asta vom vorbi mai incolo.

O prima nedumerire pe care o aud de la dumneavoastra este: De ce s-au luat jos bennerele stradale si posterele mari cu candidatii de primari?

Raspuns: Dragilor, conform legislatiei in vigoare pe perioada campaniei electorale acest tip de materiale sunt interzise, aceste materiale au fost permise doar in perioada de PRE-CAMPANIE electorala. In campania electorala sunt permise doar afise si flyere care contin elemente de identificare (tiraj, mandatar, etc.).

Si acum sa trecem la Promisiunile celorlalti:

Am auzit de la dumneavoastra, cetatenii, ca alti contracandidati au venit in fata dumnevoastra cu initiativa cumpararii de catre primarie a unei ambulante. Acum, achizitionarea ei nu ar fi o problema, avand in vedere bugetul generos al comunei, dar ce ne facem cu personalul care o deserveste, pentru ca degeaba angajam un sofer sau poate doi, acestia, nu vad cum vor stabiliza hemodinamic un pacient. Din spusele dumneavoasta, aceasta ambulanta ar veni la pachet cu medicamente gratuite. Aceste promisiuni vin din partea unora care nu au vazut sau facut parte din votarea sau elaborarea unui buget local si nu m-ar mira ca pana in 27 septembrie sa vina in fata dumneavoastra cu propunerea infiintarii unui aeroport la Tritenii de Jos. 😁

Tot de la dumneavoastra, cetatenii, am aflat ca alti contracandidati au venit in fata dumneavoastra cu initiativa achizitionarii unei autogunoiere. Ce sa zic, bani ar fi, dar necesitatea acestei achizitii dispare odata cu punerea in functiune a CMID (Centrul de Management Integrat al Deseului) sau noua groapa de gunoi ecologica de la Cluj, care prin operatorii sai, o sa deserveasca si comuna noastra. Din discutiile pe care le-am avut cu reprezentatii Consiliului Judetean, cel tarziu la inceputul anului viitor acest centru va fi operational.

Cam atat deocamdata si va promit ca am sa trec pe la dumneavoastra.

EMIL RUSU, candidat PNL pentru Primăria Tritenii de Jos

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate