m install
petlinii
nello construct

BOMBA DIMINEȚII. Lucian Nemeș ARE DREPTUL DE A CANDIDA!

zamblau eugen
floris

 

Aseară, jurnalistul de dictare al primarului Cristian Matei a dat o ”bombă” jurnalistică (credea el), în care spunea că n-aș avea dreptul de a candida pentru funcția de primar, la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Și s-a pus liniștit la culcare, mândru că l-a putut servi pe primarul lui iubit, încă o dată.

Dacă era deștept, măcar urma sfatul cu ”noaptea e un sfetnic bun” și ar fi înțeles că i s-a tras o nouă ”țeapă” informativă și nu risca să cadă în derizoriu, dezamăgindu-și tot mai puținii cititori, care îl părăsesc într-un ritm care îi poate pune sub semnul întrebării respectarea prevederilor contractuale cu Primăria Turda, de unde își ia cash-ul (se citește caș-ul).

Problema lui jurnalistică nu e că ”a greșit ceva”, ci că ”a greșit tot”!

Problema mea cu ANI nu a fost tranșată în dosarul invocat de el (ei, Ovidiule, cum te-au făcut ăștia, ca la campionatul de fraierit naivii), ci într-un alt dosar, rămas definitiv în noiembrie 2016 (442/33/2014). Iar în privința falsului că nu ar exista articolul care mi-a permis să candidez (decizia este definitivă în acest sens, chiar dacă Ovidiu Bucur sugerează că s-au făcut ”falsuri” și ”mașinațiuni”), îi recomand lui și celui care nu știe găsi un articol de lege, să studieze Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222/21.III.2019, unde există o LEGE pentru completarea Legii nr. 176/2010.

Din aceste motive LEGALE, decizia de a se admite candidatura mea, definitiv (publicată și pe siteul mult iubitului lui primar: https://primariaturda.ro/hotararea-29-admitere-candidatura-primar-ppu/), nu poate fi pusă sub semnul acuzațiilor unui jurnalist care se hazardează să acuze ”mașinațiuni” inventate, din dorința de a fi câinele de pază al intereselor primarului Cristian Matei, care vrea să candideze singur, de teama că într-o competiție onestă poate riscă să nu prindă podiumul.

Vă înțeleg temerile, vă înțeleg dorința de a-l scoate pe Lucian Nemeș din luptă (colegul meu, Nicolae Roș, era într-o situație identică, din toate punctele de vedere, însă probabil el nu reprezenta un pericol așa mare pentru Cristian Matei, iar din acest motiv nu a reprezentat și el de ”atenția” lui Ovidiu Bucur) și vă asigur că temerile voastre sunt pe deplin justificate! Probabil, ar fi mai indicat în aceste zile să savurați beneficiile funcției, pentru că după 27 septembrie 2020 nu veți mai avea această ocazie!

Vă urez anticipat o pensie ușoară! Și bucurați-vă că veți beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun și astfel puteți renunța la autoturismul cu șofer, asigurând implementarea dezideratelor proiectului de mobilitate urbană, pe care l-ați făcut dvs singur (promit că nu o să vă acuz de conflict de interese, în momentul în care veți călători cu autobuzele TUP Turda, pe care le-ați adus dvs singur, în baza unui proiect la care ați muncit singur, iar după 27 septembrie 2020 veți culege roadele lui, plimbându-vă gratuit!).

Sunt Lucian Nemeș, candidat al PPU pentru funcția de Primar și vă spun: nu ratați să citiți zilnic postările mele, că nici nu știți ce pierdeți!
# Nu mor ??? cand vor ?

Lucian Nemeș – candidat PPU pentru funcția de Primar

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: