fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

alegeri locale primar

Social-democrații au pierdut în zona noastră mai mulți primari, o parte dintre aceștia având mai multe mandate la activ, dar din cauza neînțelegerilor din interiorul partidului, au trecut la PNL.

Liberalii i-au primit cu „brațele deschise” și le-au oferit posibilitatea de-a candida din nou pentru funcția de primar, profitând astfel de pe urma „meciurilor” din PSD.

Câteva exemple din zona noastră sunt edificatoare: Liliana Moldovan de la Ceanu Mare va candida din partea PNL, deși în 2016 a fost susținută de PSD, Călin Fărgaciu de la Săndulești este în aceeași situație, primarul de la Luna-Aurel Giurgiu va intra în lupta electorală de această dată din partea liberalilor, un primar cu state vechi în PSD  a fost și Nicolae Făgădar de la Aiton dar acum este de partea PNL.

Între timp, Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat îi cere prefectului să ia act de pierderea calității de membru PSD a celor 13 primari care au trecut la PNL și care și-au pierdut, conform legii, mandatul de primar.

Este vorba despre: Morar Costan (FOTO) (Municipiul Dej), Făgădar Nicolae (Com. Aiton), Cighir Ana (Com. Așchileu), Moldovan Ana Liliana (Com. Ceanu Mare), Rus Simon-Casian (Com. Cuzdrioara), Costea Gabriel-Victor (Com. Feleacu), Moncea Ioan (Com. Jichișu de Jos), Giurgiu Aurel (Com. Luna), Zelencz Roland-Tiberiu (Com. Mica), Oltean Dumitru (Com. Mintiu Gherlii), Ghic Viorel (Com. Mărișel), Fartan Ioan (Com. Sânmărtin), Fărgaciu Călin-Stelian (Com.Sândulești).

 

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate