fbpx

Scrie un comentariu

pnl campanie

Este un moment foarte important pentru viitorul orașului nostru, deoarece voi veți decide direcția în care va merge Turda mai departe.

În ultimii ani, alături de echipa mea, am demonstrat că la Turda se poate! Am reușit să ducem orașul pe traiectoria unei puternice dezvoltări, cele mai importante reușite fiind obținerea finanțărilor de peste 100 de milioane de euro pentru foarte multe proiecte, modernizarea străzilor, a transportului public, modernizarea spitalului și a școlilor, obținerea finanțării pentru construirea Sălii Polivalente și multe, multe altele, pe care le puteți vedea pe site-ul mateicristian.ro 

Este foarte important ca toate aceste proiecte să continue, să finalizăm tot ceea ce am început! Turda trebuie să continue să se dezvolte cu aceeași viteză, iar noi știm exact ce avem de făcut. Vă invit să fim uniți și să susținem cu toții continuitatea!

Vă mulțumesc tururor pentru încrederea acordată, vă mulțumesc pentru șansa pe care mi-ați acordat-o în urmă cu 4 ani de a vă demonstra că Turda poate fi un oraș puternic! Am dat tot ce am avut mai bun pentru orașul nostru, ne-am dedicat total, iar rezultatele se văd. Acum am nevoie din nou de susținerea fiecăruia dintre dumneavoastră pentru a continua!” transmite primarul Matei Cristian.

Echipa PNL Turda pentru Consiliul Local este o echipă de oameni profesioniști din toate domeniile de dezvoltare, dornici să se implice și să ducem mai departe împreună ceea ce am început în urmă cu patru ani, și anume să facem din Turda un oraș cu adevărat european!

PNL Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate