fbpx

Scrie un comentariu

received 3359140767526518

Dragi turdeni, am o datorie morală față de dumneavoastră, aceea a sincerității, a devotamentului și a implicării într-un proiect care se numește TURDA - ORAȘ DE NOTA ZECE. Un oraș curat și sigur, un oraș modern și prosper. Un oraș strălucitor și atractiv. 

La Turda, foarte mulți dintre turdeni doresc o schimbare. Doresc ceva nou. Un alt spirit, o altă abordare și o altă viziune. Doresc dialog și respect. Dragi turdeni eu vă propun SCHIMBAREA. Turda următorilor 4 ani trebuie să devină punct de referință economică, turistică, balneară și socială prin implicarea directa a turdeanului alături de Primar și administrația locală . O administrație competentă , cu activitate transparentă și onestă va aprecia la justa valoare cetățeanul,  îl va sprijini și îl va convinge că, fără conlucrare și consens, visele nu au nicio șansă reală. 

Și știm deja cu toții ca timpul nu ne mai permite doar să visăm. 

Eu vă propun schimbarea, vă dau soluțiile pentru împlinirea schimbării și vă stau la dispoziție  alături de echipa de specialiști care mă susține.  Vă propun un Consiliu Local al Elitelor.  Va propun 10 proiecte majore pentru modernizarea și dezvoltarea orașului nostru. 

Numesc titulatura de Primar ca profesie de credință față de orașul meu, față de comunitatea unde m-am născut și am crescut și unde s-au născut și au crescut copiii mei . 

Turdenii mei, credeți în dreptul dumneavoastră de a trai într-un oraș curat, sigur și prosper! Într-un oraș european! Credeți în schimbare! 

Dragi prieteni doresc să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați fost alături de mine într-unul dintre cele mai importante momente ale carierei mele . A fost o imensa cinste și onoare pentru mine și vă promit cu mana pe suflet că am să rămân întotdeauna un om la dispoziția dumneavoastră.  Un om corect , devotat si  muncitor în slujba comunității. 

Cu respect și prietenie 

Al dumneavoastră Mircea Vicențiu  Irimie !

Eu sunt PRO ROMANIA pentru că țin cu ROMANIA și iubesc Turda.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate