fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

adrian mischian video 

Moda deodorizantelor, a pixurilor sau a găleților oferite alegătorilor se pare că a trecut, odată cu interdicția impusă prin lege, dar asta nu înseamnă că politicienii nu au găsit altceva ”de oferit” celor cărora le solicită votul.

La Câmpia Turzii, candidatul PMP pentru funcția de primar, Adrian Mischian, i-a incitat pe alegătorii lui, în prag de campanie electorală, cu un video extrem de sexy, în care protagonista își arată formele apetisante, probabil pentru a întări dorința de vot a cetățenilor din urbe. Evident, de sex masculin.

Dincolo de situația ciudată în care a fost surprins candidatul PMP Câmpia Turzii, prins în timp ce organiza o sesiune video destul de sugestivă, nu este exclus ca gestul său să fie unul involuntar, fiind rezultatul unui buton apăsat fără intenție, care apoi a distribuit pe Facebook sesiunea sa video pe care o viziona, relaxându-se înainte de campania electorală.

Adrian Mischian este consilier în funcție în cadrul Consiliului Local Câmpia Turzii, este președintele organizației locale a PMP și candidat pentru funcția de primar, la alegerile locale din 27 septembrie.

Candidatul PMP nu a putut fi contactat pentru a-și exprima poziția, având în vedere ora târzie a redactării acestui material, însă în cazul în care ne va transmite poziția sa, referitor la dansul și pozițiile tinerei din videoclipul promovat pe Facebook, o să o inserăm în cadrul materialului.

 

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate