fbpx

Scrie un comentariu

gal festival

Câmpia Turzii dorește să-și reafirme identitatea ca un important oraș cultural. Se impune deci o reformare culturală, o nouă gândire, cu noi proiecte susținute de oameni consacrați în domeniul managementului cultural.

Câmpia Turzii a fost dintotdeauna o sursă de mari talente care s-au afirmat la nivel național si mondial: Paul Ciuci, Leluț Vasilescu de la Compact, Andra, Nelu Gabor, Săndel și Aurora Mihai. Toți acești mari oameni fac cinste orașului nostru, prin prestația lor de o înaltă calitate artistică, de aceea avem obligația morală să respectăm cultura locală și să dezvoltăm cât de bine putem acest domeniu.
Alături de acești mari artiști trebuie să menționăm și un alt concitadin de-al nostru, pe domnul Radu Groza, unul dintre cei mai titrați manageri din industria showbizz-ului românesc, cu ajutorul căruia dorim să repornim acest izvor de talente.

Festivalul pentru promovarea tinerelor talente este un proiect de gală, unde vor cânta artiști ca Ovidiu Lipan Țăndărică, Marcel Pavel, Keo, Ianna Novac, Claudia Pavel- Cream, Stelu Enache și Fanfara 10 Prăjini.

În mandatul 2020-2024, promovarea tinerelor talente locale va fi un obiectiv prioritar pentru administrația locală!

Proiect ALDE Câmpia Turzii și AVRAM GAL, candidat la funcția de Primar

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate