fbpx

Scrie un comentariu

IMG 20200823 WA0001

P.N.Ț.C.D. Turda se prezintă și la aceste alegeri locale, pentru a propune alegătorilor o listă de candidați la Consiliul local, onești și care nu au mai ocupat funcții publice, dornici de  a munci pentru Turda și locuitorii săi.

Lista de candidați pentru Consiliul local este deschisă de  președintele PNȚCD Turda, prof. Alexandru Ignat, care a declarat, referitor la viitoarele alegeri:

„P.N.Ț.C.D. Turda își face datoria de onoare față de simpatizanții săi și se prezintă cu capul sus și la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Este o perioadă grea pentru toată lumea, însă viața merge înainte iar partidul nostru propune tineri și doamne de perspectivă, oameni de calitate, alături de turdeni cu experiență, toți demni de a fi aleși în funcția de consilier local al municipiului Turda. Sperăm să arătăm concetățenilor, că noi, echipa P.N.Ț.C.D. Turda, am luat în serios opțiunea de a ne implica , cu sprijinul vostru, în dezvoltarea în bine a urbei noastre. Dacă doriți să vă implicați în proiectul P.N.Ț.C.D. Turda pentru Consiliul Local, veniți alături de candidații P.N.Ț.C.D. Turda. Este șansa noastră să ne aducem aportul la îmbunătățirea calității vieții și transformarea orașului într-un loc cât mai atrăgător, atât pentru turiști, cât, mai ales, pentru cei care îl locuiesc”, transmite  președintele P.N.Ț.C.D. Turda, Alexandru Ignat.

Candidații Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (P.N.Ț.C.D.) la Consiliul Local  Turda pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 sunt următorii:

1. Ignat Alexandru

2. Nistor Claudiu

3. Popa Ionuț Radu

4. Răzvan Grec

5. Soporan Mihaela

6. Adi Nicolae

7. Rotaru Sorinel

8. Ionescu Adrian

9. Cătinaș Grigore

10. Ionescu Alina

11. Nemeș Emil

12. Rațiu Mihai

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate