fbpx

1 Comentariu

IMG 20200820 WA0004

Ieri, 19 august 2020, la invitaia dl. Gal Avram, candidatul ALDE pentru funcția de primar a municipiului Câmpia Turzii, ne-a onorat cu prezența cunoscutul fotbalist Dică Emil Cosmin, jcare a activat la echipe de fotbal de renume ca Rapid, Galați, CFR și altele. Renumitul fotbalist își petrece vacanța n zona npastră, la Valea Ierii, împreună cu familia.

În primul moment al întâlnirii, Dică ne-a întrebat curios,” - Ce se întâmplă cu fotbalul din Câmpia Turzii, respectiv, care-i situația actuală a Clubului de fotbal Industria Sârmei?”, club de tradiție, de unde s-au lansat spre marea performanță numeroși jucători. Am încercat să-i explicăm invitatului organigrama clubului CSM, club care începând cu anul 2012 a înființat secția de fotbal, înscriind-o în liga a 4-a.

Anul 2012 va ramâne ca o dată de tristă amintire pentru iubitorii fotbalului, ca anul în care noua conducere a sportului din municipiul nostru, tandemul NAȘUL- FINUL, a îngropat clubul de fotbal Industria Sârmei,în același timp au desființat Academia de fotbal Gheorghe Voroneanu și clasa cu profil sportiv de la liceul industrial. Urmarea acestor măsuri, total nejustificate și nesăbuite, pentru tinerii fotbaliști din localitate și împrejurimi, a fost ca echipa de seniori a fost nevoită să “închirieze” o echipă de juniori republicani din Cluj Napoca. Din păcate, răspunsul l-a întristat profund pe invitat.

Să sperăm că cei aflați trecător la conducerea sportului din municipiu, tandemul NAȘU-FINUL, care nu au nici un argument pentru desființarea brand-ului ISCT, vor răspunde în fața alegătorilor la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Vom continua să prezentăm “mărețele realizări” ale conducerii CSM în cei 8 ani de activitate.

Popovici Cornel

Conf. Univ. Dr. UBB Cluj Napoca

Consilier ALDE Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate