fbpx

1 Comentariu

117788916 3356324321054854 3254709486670579907 o

PMP Turda NU este împotriva sportului! PMP Turda doar spune că sportul și politica nu trebuie amestecate!

Garantăm că după ce câștigăm Primăria nu o să impunem celor din sport să facă vreo campanie pentru Emil Moldovan! Vor fi liberi să-și facă treaba, fără nicio politică! Și avem și un proiect care ar putea constitui o gură de oxigen uriașă, din punct de vedere financiar, pentru sportul turdean!

PMP Turda NU este împotriva angajaților din Primărie! Însă, nu este legal ca funcționari publici sau șefi de servicii să facă acțiuni tipice de campanie electorală!

După ce Emil Moldovan vine în Primărie, angajații își vor căpăta libertatea să fie interesați doar de activitatea lor, în sprijinul și pentru binele cetățeanului turdean, nicidecum de campanii electorale! Vom eficientiza activitatea Primăriei și vom reda demnitatea funcționarilor publici!

PMP Turda NU este împotriva fondurilor europene și a lucrărilor atât de necesare care se desfășoară în oraș. Spunem doar că majoritatea lucrărilor sunt haotice, fără o informare adecvată pentru cetățeni, cu probleme evidente în ceea ce privește calitatea și fără o concentrare a forțelor care să asigure terminarea unei lucrări începute într-o perioadă de timp rezonabilă.

După ce Emil Moldovan ajunge în Primărie, vom rezolva acest haos care crează atâtea probleme pentru cetățeni, doar pentru că cineva își dorește, în ultimele zile de mandat, să "îngrașe porcul în Ajun", adică să sape toată Turda, fără niciun discernământ!

PMP Turda NU este pentru majorarea taxelor și impozitelor pentru turdeni, lucru dorit de actualul primar, așa cum a impus și majorarea tarifelor la salubritate!

La Câmpia Turzii s-au votat deja taxele și impozitele pentru anul 2021, dar la Turda primarul Cristian Matei nu dorește acest lucru pentru că, de fapt, și-a făcut planul să le majoreze după alegeri, dacă va câștiga încă un mandat, motivând că "nu are bani"!

PMP Turda a fost singurul partid care a propus soluții legale pentru diminuarea impozitelor pe proprietate plătite de turdeni, încă din anul 2016! Am identificat o reducere legală cu 20% a cotei de impozitare, din care am reușit 10%, în condițiile în care am avut doar 3 consilieri locali dintr-un total de 21.

După ce Emil Moldovan ajunge la Primărie, printre primele proiecte prezentate consilierilor va fi și acela de reducere a impozitelor la valorile minime!

Emil Moldovan, primarul turdenilor! Un om cinstit, corect, prietenos, harnic, cu experiența necesară!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 07:29 19.08.2020
    Dintre toți candidații, ar fi cea mai buna alegere. Dacă Suciu A. ar vrea cu adevarat binele turdenilor, s-ar retrage si l-ar susține pe Emil Moldovan, numai asa vom avea șanse sa scăpăm de cameleonii politici.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate