fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

irimie 10

Campania electorală se apropie și tot mai multe partide sau candidați politici împroașcă cu noroi în stânga și dreapta.  Experiența ultimilor alegeri a dovedit faptul că electoratul votează mai mult IMPOTRIVĂ  decât PENTRU. 

IMPOTRIVA  unor candidați, datorită unor acțiuni, demersuri sau poziții prezentate prin prisme negative decât PENTRU proiecte propuse, idei și soluții sau echipe constituite din oameni de calitate.  Atacandu-se și ponegrindu-se unii pe alții,  cetățenii vor înțelege că sunt unii mai răi ca și alții, că toți sunt hoți, mincinoși și corupți. Vazându-și rudele, prietenii sau colegii prezentați în ipostaze urâte, oamenii sunt debusolați și nu mai stiu ce candidat sau partid să voteze.  Pentru scopul intereselor  personale sau de partid se folosește orice tehnică sau mesaj. ”Scopul scuză mijloacele”.

Rezultatul este dezbinarea și fragmentarea societății. ”Divide et Impera”.  

Pro Romania Turda nu se luptă cu nimeni. Nu atacăm, nu jignim si nu suntem înverșunați. Suntem civilizați și echilibrati. Nu suntem IMPOTRIVA ci suntem PENTRU. 

PENTRU o construcție politică onestă și un mandat 2020 - 2024 cu rezultate excepționale pentru Turda.  Pentru un climat de muncă eficient și o stare de unitate în care să se regăsească alături de Aleșii Locali toți cetățenii orașului. 

Pro Romania Turda propune un Consiliu Local al Elitelor pentru mandatul 2020 -2024, reprezentat de profesioniști și oameni de vârf ai societății turdene.

Pro Romania Turda propune o competiție pe idei și proiecte in detrimentul unei campanii mizerabile. 

Pro Romania Turda propune 10 proiecte majore pentru un ORAS DE NOTA ZECE!

Noi respectăm toți candidații și toate formațiunile politice și lansăm invitația la un concurs de proiecte pentru dezvoltarea și modernizarea municipiului Turda. 

Noi suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA! 

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate