m install
petlinii
nello construct

Adriana Bega: Cred sincer că a venit momentul să luăm atitudine, avem nevoie clar de o schimbare

floris

Am acceptat cu entuziasm invitaţia domnului avocat Adrian Spătariu, de a mă alătura echipei de consilieri ALDE, Organizaţia Câmpia Turzii, pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Ţin să le mulţumesc, pe această cale, pentru încrederea acordată, domnului Gal Avram şi domnului avocat. ​Surpriza mare am avut-o în momentul în care am cunoscut întreaga echipă de consilieri, oameni din domenii diferite de activitate, cu o vastă experienţă profesională, administrativă şi politică. Suntem o echipă tânără, cu atitudine proactivă, pregătită să vină oricând în sprijinul cetăţeanului, indiferent de culoarea politică.

​Cunoaştem cu toţii starea reală a comunităţii, am obosit să asistăm la atacuri politice în fiecare campanie, şi nu numai. Cred sincer că a venit momentul să luăm atitudine, avem nevoie clar de o schimbare, avem nevoie de o administraţie capabilă să renunţe la orgoliile politice şi, de ce nu, la culoarea politică; să se axeze pe un management centrat pe cetăţean şi pe familie, nu pe apariţiile media.

Din punctul meu de vedere, Administraţia publică nu se face în mediul online, cu planuri şi vise frumoase pentru viitor, se face cu propuneri, proiecte, dezbateri cu cetăţenii iar la finalul mandatului realizările să fie vizibile, nu visate. Ne angajăm să înfiinţăm un Centru de afaceri, atât de necesar în atragerea şi susţinerea afacerilor locale, care să asigure locuri de muncă stabile şi bine plătite.

Ne dorim să ajutăm tinerii antreprenori, oferindu-le consultanţă în dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii. Ne dorim transparenţă totală a activităţilor din Primărie, ne dorim un oraş curat, ne dorim reducerea cheltuielilor inutile, ne dorim creşe, grădiniţe moderne, ne dorim să îmbunătăţim calitatea vieţii şi a mediului, a zonelor de locuinţe, ne dorim sa ne petrecem timpul liber în oraş, nu în afara lui.

Ne dorim multe, ştim asta…însă nimic nu este imposibil de realizat, avem atitudine, avem curaj, avem multa putere de muncă, avem speranţa că peste 4 ani vom putea afirma cu mândrie: “Iubesc Câmpia Turzii – Oraş european, oraşul în care îţi doreşti să trăieşti!” TU ce îţi doreşti?

Adriana Bega, Economist

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: