fbpx

Scrie un comentariu

pavel zomant

Proaspăt demis din funcția de primvicepreședinte al asociației Partioda Romilor ”Pro Europa”, Pavel Zomant ne-a contactat pentru a-și prezenta un punct de vedere referitor la denmiterea sa și la problemele din sânul asociației romilor.

”Mai nou vad ca demiterile se fac prin intermediul Facebook sau prin alte surse. Doresc sa precizez faptul ca am fost demis deoarece am pus in aplicare in mod corect o hotărâre a Consiliului Director a Asociației Partida Romilor Pro Europa-Filiala Turda. Aceea hotărâre preciza faptul ca noi o sa-l sustinem pe d-l primar Matei sa candideze la functia de primar iar pe d-l Silaghi Stefan reprezentant al romilor, la functia de consilier pe listele PNL. A fost o hotarare luata in unanimitate de catre Consiliul Director al Asociatiei Partida Romilor Filiala Turda. In acest sens exista si un proces verbal, se poate verifica.

Noi am luat această hotărâre in conditiile in care, am analizat șansele pe care le avem la alegerile locale si am constatat ca nu avem sanse pe listele noastre din diverse motive. Mai doresc sa precizez faptul următor: conducerea județeană chiar a insistat multă vreme sa avem un reprezentant al romilor pe listele PNL. Sa-mi fie cu iertare, dar cei de la Cluj nu vin sa rezolve problemele romilor din Turda. Noi cei din Turda trebuie sa le rezolvam. In plus ei spun ca romii merg pe listele lor proprii, dar totuși conducerea județeană le impune celor de la Turda sa puna un reprezentant de-al lor pe listele PSD. Acesta este adevarul! Am fost demis pentru ca am vrut sa punem in aplicare o hotarare luata in mod democratic de catre Consiliul Director al Asociatiei Partida Romilor Filiala Turda!”, a precizat Pavel Zomant.

Citește și:

Primvicepreședintele de la Partida Romilor a fost demis! Partida Romilor anunță că-l sprijină pe Cristian Matei!

În locul lui Pavel Zomant a fost numit Iuliu Silip.

Reprezentanții Partidei Romilor au anunțat că vor avea listă proprie pentru Consiliul Local Turda și vor susține un candidat la Primărie.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate