fbpx

Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 08 14 at 15.25.17

Vremea vorbelor a trecut; trebuie să privim eșecul lamentabil al acestor patru ani de administrație PNL & Dorin Lojigan ca pe un reper negativ și de nerepetat în viața urbei noastre.

De aceea, acum, prin contribuția mea, a ta, a noastră a tuturor, trebuie să producem ”SCHIMBAREA”; pentru copiii noștri, pentru un viitor trainic, normal, în care fiecăruia dintre noi să i se ceară părerea și bineînțeles, implicarea.

Cine ar fi crezut că unul dintre cele mai curate orașe din România, Câmpia Turzii, se va confrunta vreodată cu prăbușirea în praf, gunoaie și mizerie?

Cine și-ar fi putut imagina că instituția primăriei, la ordinul edilului-șef, va bloca investițiile tinerilor antreprenori doar pentru un moft și o ”aroganță” a celor care ar trebui să ne servească pe noi toți!?

Am învățat împreună în acești ani și acum suntem datori să ne asumăm un alt nivel al colaborării în cadrul comunității, să fim mai responsabili, mai curajoși, mai atașați de valorile noastre, pentru că acum, după patru ani, alături de echipa lui Avram GAL, fără frică sau mânați de vendete politice, să readucem normalitatea în administrația locală!

Paula Hiriscău

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate