marian morar
m install
nello construct

Liberalii turdeni au stabilit lista de consilieri locali

zamblau eugen

Lupta electorală este în plină desfășurare, fiecare partid își stabilește lista de candidați la Consiliul Local sau pentru funcția de primar. În câteva zile începe oficial și campania, deși unii au „furat” startul cu mult timp în urmă.

Deja de vreo două luni circulă comunicatele electorale la fel și pliantele, banerele și afișele lipite în locuri mai mult sau mai puțin autorizate.

În mediul rural spre exemplu le găsești lipite pe toate gardurile, locurile autorizate de afișaj fiind total inutile în acest context.

La Turda liberalii au stabilit candidatul la primărie, în persoana lui Matei Cristian, primarul în exercițiu, dar au venit și cu primele 12 propuneri pentru lista de consilieri locali. Aceștia sunt:

  • Daniela Pârlea – directorul Școlii Poiana s-a remarcat atât în cariera profesorală, cât și în cea administrativă, transformând efectiv școala pe care o conduce. Cu investiții în logistică și cu politici incluzive, Daniela Pârlea a demonstrat că se poate transforma o școală din „paria” în „model”.
  • Igor Cojocaru – cel mai reputat chirurg turdean, acesta este dovada vie că tema cu „pesedizarea PNL-ului” nu este altceva decât o gogoriță. Pe listele PNL Turda în urmă cu 4 ani, Cojocaru revine pe listele partidului în care activează de multă vreme și reprezintă interesele sănătății turdene.
  • Mara Sur – medic dermatolog, Mara Sur este la prima experiență politică. Medic notoriu și apreciat, Mara Sur a fost printre puținii oameni care au pus umărul, din forțe proprii, la reabilitarea pavilioanelor din Spitalul Municipal Turda.
  • Adrian Sălăgean – om de echipă, subinginer și unul dintre oamenii care au pus umărul la revitalizarea fotbalului local, Adrian Sălăgean reprezintă cartierul Oprișani în lupta pentru Consiliul Local.
  • Sârbu Paul Marius – arhitect, proiectant, tânăr, penticostal – Marius este omul potrivit la locul potrivit. Este designerul din spatele marilor proiecte de dezvoltare atât de la Turda, cât și de la Câmpia Turzii.
  • Ioana Orbean – debutantă în politică, dar avocat înverșunat, Ioana Orbean reprezintă actul juridic în Consiliul Local Turda
  • Paul Năstase – inginer, unul dintre oamenii tineri ai politicii turdene, Paul vizează al doilea mandat consecutiv de Consilier Local.
  • Radu Sima – alt nume nou, absolvent de UBB – Geografie și Turism, unul dintre liberalii activi pe rețelele de socializare. Pe parcursul facultății a muncit ca bucătar pentru a-și achita studiile, iar acum – după ce a fost șef de sucursală la Atlassib – activează în domeniul hotelier.
  • Anca Nadia Costea – unul dintre cei mai apreciați asistenți medicali din Spitalul Municipal Turda, Anca Nadia Costea reprezintă garanția vie că PNL Turda are în vedere sănătatea turdenilor.
  • Mircea Traian Joldeș – om de afaceri turdean, Traian Joldeș își conduce firma de peste 11 ani, iar firma sa face profit, având un număr mediu de 10 angajați.
  • Ștefan Silaghi – liderul comunității de romi din cartierele Poiana și Oprișani s-a alăturat echipei liberale pentru a oferi o șansă în plus comunităților de romi să devină o adevărată parte integrantă a societății turdene.
  • Florin Potora – cadru didactic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați profesori din Colegiul „Emil Negruțiu” Turda și de la Școala Gimnazială Teodor Murășanu!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2