fbpx

4 Comentarii

echipa PNL

Lupta electorală este în plină desfășurare, fiecare partid își stabilește lista de candidați la Consiliul Local sau pentru funcția de primar. În câteva zile începe oficial și campania, deși unii au „furat” startul cu mult timp în urmă.

Deja de vreo două luni circulă comunicatele electorale la fel și pliantele, banerele și afișele lipite în locuri mai mult sau mai puțin autorizate.

În mediul rural spre exemplu le găsești lipite pe toate gardurile, locurile autorizate de afișaj fiind total inutile în acest context.

La Turda liberalii au stabilit candidatul la primărie, în persoana lui Matei Cristian, primarul în exercițiu, dar au venit și cu primele 12 propuneri pentru lista de consilieri locali. Aceștia sunt:

 • Daniela Pârlea – directorul Școlii Poiana s-a remarcat atât în cariera profesorală, cât și în cea administrativă, transformând efectiv școala pe care o conduce. Cu investiții în logistică și cu politici incluzive, Daniela Pârlea a demonstrat că se poate transforma o școală din „paria” în „model”.
 • Igor Cojocaru – cel mai reputat chirurg turdean, acesta este dovada vie că tema cu „pesedizarea PNL-ului” nu este altceva decât o gogoriță. Pe listele PNL Turda în urmă cu 4 ani, Cojocaru revine pe listele partidului în care activează de multă vreme și reprezintă interesele sănătății turdene.
 • Mara Sur – medic dermatolog, Mara Sur este la prima experiență politică. Medic notoriu și apreciat, Mara Sur a fost printre puținii oameni care au pus umărul, din forțe proprii, la reabilitarea pavilioanelor din Spitalul Municipal Turda.
 • Adrian Sălăgean – om de echipă, subinginer și unul dintre oamenii care au pus umărul la revitalizarea fotbalului local, Adrian Sălăgean reprezintă cartierul Oprișani în lupta pentru Consiliul Local.
 • Sârbu Paul Marius – arhitect, proiectant, tânăr, penticostal – Marius este omul potrivit la locul potrivit. Este designerul din spatele marilor proiecte de dezvoltare atât de la Turda, cât și de la Câmpia Turzii.
 • Ioana Orbean – debutantă în politică, dar avocat înverșunat, Ioana Orbean reprezintă actul juridic în Consiliul Local Turda
 • Paul Năstase – inginer, unul dintre oamenii tineri ai politicii turdene, Paul vizează al doilea mandat consecutiv de Consilier Local.
 • Radu Sima – alt nume nou, absolvent de UBB – Geografie și Turism, unul dintre liberalii activi pe rețelele de socializare. Pe parcursul facultății a muncit ca bucătar pentru a-și achita studiile, iar acum – după ce a fost șef de sucursală la Atlassib – activează în domeniul hotelier.
 • Anca Nadia Costea – unul dintre cei mai apreciați asistenți medicali din Spitalul Municipal Turda, Anca Nadia Costea reprezintă garanția vie că PNL Turda are în vedere sănătatea turdenilor.
 • Mircea Traian Joldeș – om de afaceri turdean, Traian Joldeș își conduce firma de peste 11 ani, iar firma sa face profit, având un număr mediu de 10 angajați.
 • Ștefan Silaghi – liderul comunității de romi din cartierele Poiana și Oprișani s-a alăturat echipei liberale pentru a oferi o șansă în plus comunităților de romi să devină o adevărată parte integrantă a societății turdene.
 • Florin Potora – cadru didactic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați profesori din Colegiul „Emil Negruțiu” Turda și de la Școala Gimnazială Teodor Murășanu!

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Anca · 16:10 12.08.2020
  Paul Nastase- ce-ai făcut frate, ai călcat pe bec!! Ce cauți așa in spate? Îmi place prezentarea lui Sârbu Paul Marius.- penticostal, doar noi știam că alături de rromi, penticostalii sunt o forță în Turda!!!!(prietenii știu de ce). Ceilalți sunt toți atei(asta înțeleg eu - că la nici un alt potențial consilier PNL nu s-a specificat apartenența religioasă- adică avem nevoie de voturile lor ). Familia Potora cred că au zăbele la cât au pupat...............
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Juan Magal JUAN · 21:19 15.08.2020
   Draga Anca hai sa punem de un partid ca vad ca cunostintele le ai...
   De 20 ani am crezut ca se schimba ceva in bine dar vad ca podu peste Aries tot asa este ca in ·80
   Am crezut ca Joe Felezau se lasa de politica cu adevarat din respect pentru un partid ce trebuia sa fie ; unde a fost peste 20 ani activist... dar m-am inselat din nou
 • Acest comentariu este nepublicat.
  nunu · 19:43 12.08.2020
  Anca Costea .Meseriasa
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ahha · 11:36 31.08.2020
  PNL, startul la minciuni. De cand e Paul Sarbu arhitect? Sunt tare curios cum a ajuns un inginer constructii civile cu statutul de arhitect.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate