m install
petlinii
nello construct

PRM-istul Doru Anca a făcut plângere penală împotriva prim-procurorului Dan Deac!

floris

Consilierul PRM Doru Anca a depus o plângere penală împotriva prim-procurorului Dan Deac, pentru declaraţii necorespunzătoare făcute unei organizaţii de stat) şi a consilierului PD-L Vasile MIclăuş, pentru neglijenţă în serviciu. Plângerea a fost făcută după ce la ultima şedinţă a CL Turda, prim-procurorul solicitase vânzarea fără licitaţie a unei suprafeţe de teren, menţionând că are contract de închiriere, deşi nu avea.

Doru Anca susţine că în aceste nereguli sunt implicaţi şi şeful serviciului Urbanism, Dumitru Iosif şi administratorul Primăriei, Radu Crişan. Primul pentru că ar fi întocmit documentaţia ilegală, iar al doilea pentru că ar fi semnat documentele.

Doru Anca a mai atacat şi ceea ce, susţine el, ar fi intenţia PD-L de a crea o societate pe acţiuni în al cărui patrimoniu să intre hotelul Potaissa, societate în care Consiliul Local să aibă 60% din acţiuni, la un capital social de 2 miliarde de lei vechi. Doru Anca susţine că suma e infimă şi că, de fapt, s-ar dori „pierderea” hotelului, în timp, după ce ceilalţi acţionari ar beneficia de un pachet de acţiuni la un preţ mic, comparativ cu valoarea reală.

Doru Anca l-a mai atacat şi pe directorul Companiei de Apă Arieş, pe motiv că ar avea un salar foarte mare, peste 100 de milioane de lei vechi şi că are în intenţie solicitarea majorării tarifului la apa potabilă, pentru a putea garanta şi susţine investiţiile din bani europeni.

Pe de altă parte, consilierul PRM a readus în dicuţie modul în care s-au format comisiile de specialitate ale Consiliului Local, reproşând celor doi consilieri PNL că în cele din urmă au fost de acord cu noua componenţă a comisiilor locale deşi, în opinia sa, nici noua componenţă nu respectă legalitatea.

PRM-istul a atacat şi administraţia locală, respectiv persoana primarului Tudor Ştefănie, spunând că datoriile Primăriei s-ar cifra la zeci de miliarde de lei (40-50) şi că s-a supraîncărcat organigrama cu numeroase posturi. Doru Anca susţine că 60% din veniturile proprii ale administraţiei locale ar merge în direcţia fondurilor de salarizare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: