m install
petlinii
nello construct

Partidul Forța Națională va avea candidat la Primăria Turda

zamblau eugen
floris

Candidații la Primăria Municipiului Turda apar ca „ciupercile după ploaie”. Până acum o serie de persoane din mediul politic și nu numai, și-au anunțat intenția de-a candida la funcția de primar.

Cea mai recentă candidatură este cea venită din partea Partidului Forța Națională prin persoana lui Grigoriu Gheorghe Dan.

Dragi prieteni, dragi turdeni,

După o analiză foarte serioasă, luând în calcul o sumedenie de factori, am ajuns la concluzia că trebuie să mă implic în administrarea acestui oraș.

Vă datorez dumneavoastră, concetațenii mei, datorez acestui oraș pe care îl iubesc nespus, să-mi aduc contribuția în realizarea unei adevărate platforme bazate pe sinceritate, transparență reală, atitudine constructivă, dezvoltarea unor oprtunitați care să ajute în final la bunăstarea turdenilor.

Voi candida la poziția de primar din partea Partidului Forța Națională, un partid modern, progresist, deschis, cu principii clare, ce are la bază morala creștină și atașamentul pentru cauza națională.

Cu speranța că apelul meu va avea în sufletul si mintea dumneavoastră efect, aprobare si implicare….vă mulțumesc ! DOAMNE AJUTĂ!” transmite Grigoriu Gheorghe Dan. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: