fbpx

Scrie un comentariu

bojan viorel

Candidatul la Primăria Moldovenești din partea Partidului Mișcarea Populară este domnul Bojan Viorel. Un om cu spirit de inițiativă și experiență în administrația publică locală, domnul Bojan Viorel aduce în interesul locuitorilor comunei Moldovenești un program de candidatură eficient.

Candidatul PMP, domnul Bojan Viorel își propune asigurarea transparenței în ceea ce privește cheltuirea banului public. Toate cheltuielile de la bugetul local și toate exercițiile financiare vor fi expuse cetățenilor comunei. Se va elabora un buget realist care poate să acopere proiectele de dezvoltare ale comunei și va fi fundamentat în interesul cetățeanului. Totodată, cetățenii vor fi consultați în luarea deciziilor privind aspectele majore care privesc comunitatea locală, cu posibilitatea expunerii punctelor de vedere și dezbaterea deciziilor ce vor fi luate la nivel local.

Prin programul său de candidatură, Bojan Viorel caută să asigure facilități fiscale pentru investitorii locali care creează și mențin locurile de muncă pentru cetățenii comunei. Primăria va oferi consiliere agricolă persoanelor care desfășoară activități în acest domeniu, iar fermierii vor fi informați cu privire la posibilitatea de a obține finanțări. Mai mult, domnul Bojan dorește ca la nivelul comunei clădirile abandonate să fie transformate în spații folositoare. Comuna Moldovenești va fi îmbunătățită prin amenajarea unor stații de autobuz inteligente, cu panouri electronice de afișare a orelor de plecare și sosire pentru mijloacele de transport.

Pe plan cultural, domnul Bojan intenționează ca la nivel de comună să fie organizate târguri de specialitate și evenimente prin care să fie promovate tradițiile locale: „Obiceiurile locale sunt cea mai de preț zestre și avem obligația să păstrăm datina și să o predăm mai departe generațiilor următoare”, susține viitorul primar al comunei Moldovenești.

Alte proiecte importante pentru comună și promovate de către candidatul PMP sunt: investirea în educație prin sprijinirea elevilor să urmeze cursurile liceale și universitare, amenajarea funcțională a spațiului arondat fiecărei școli gimnaziale și grădinițe din comună astfel încât copii să poată beneficia de educație într-un mediu activ și modern. Pentru vârstnicii comunei, domnul Bojan Viorel propune programe sociale și asigurarea unui nivel de viață decent.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate