fbpx

Scrie un comentariu

vasile dancu

Fiecare dintre noi, românii, avem și o afinitate subnațională, identificându-ne și după regiunea istorică din România, în care trăim. În cadrul PSD, Ardealul a fost văzut de-a lungul timpului, ca o zonă ce cuprinde doar o minoritate a alegătorilor de stânga, fapt ce susţinea prezenţa modestă a personalităților din această regiune, la nivelul forurilor decizionale ale PSD.

De aceea, este un motiv de mândrie pentru noi, organizația PSD Câmpia Turzii, numirea domnului Profesor Vasile Dâncu, în funcția de Președinte interimar al Consiliului Național al PSD. Faptul că Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a sprijinit venirea în funcție a unei personalități marcante a stângii din Ardeal, susţine ideea conform căreia PSD vede în afinitățile regionale, nu motive de dezbinare, ci oportunități de colaborare şi conlucrare, la nivel național, cu exponenți ai stângii, ce își pot aduce contribuția pentru întărirea partidului.

Domnul Profesor Vasile Dâncu a fost mereu un apropiat al organizațiilor locale din județul Cluj și nu numai, dovadă fiind mandatul senatorial şi încrederea alegătorilor din judeţul Cluj.

Așadar, îl felicităm pe domnul Profesor Vasile Dâncu pentru numirea sa în funcția de Președinte al Consiliului Național al PSD și suntem convinși că Domnia Sa va aduce o contribuție pe măsură Partidului Social Democrat.

Biroul de presă PSD Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate