fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

8 Comentarii

tnl turda apel

Turda se va dezvolta pe atât de mult pe cât reușesc cetățenii să colaboreze și să se implice, dar dacă vrem să vedem un oraș unit, primii care ar trebui să dea tonul suntem noi, cei din politică. Sigur că între putere și opoziție vor exista întotdeauna unele conflicte. Dedicarea pentru oraș, în schimb, presupune demersuri transpartinice pentru a asigura satisfacerea interesului public. 

Astăzi celebrăm Ziua Internațională a Prieteniei și invităm conducerile tuturor structurilor de tineret din oraș să facem împreună un pas istoric pentru Turda: un prim grup de discuții, de idei și propuneri pentru tineret. 

Democrația presupune diversitate, dar pentru ca aceasta să funcționeze, ea presupune și dialog. În cazul în care sunteți interesați să inițiem măcar o primă discuție, vă invităm să ne trimiteți datele voastre de contact pe pagina de Facebook, sau într-un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. 

Cu entuziasm,

Conducerea TNL Turda

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Unu · 21:15 30.07.2020
  Felicitari !!!
  Desi autoturismul sta pe loc...centura pasagerului e cuplata deoarece...in mers suna deranjant....oare asta sa insemne ca pasagerul din autoturism comite o infractiune...???

 • Acest comentariu este nepublicat.
  Darius · 22:30 30.07.2020
  Gotcha
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alin · 22:58 30.07.2020
  @Unu Se vede destul de clar, din fundal, ca masina e parcata. Dar asa e la noi, oricine, orice incearca constructiv, se gaseste cineva sa vrea sa darame.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Juan Magal · 23:33 30.07.2020
  Domnisoara ce incearca sa para o doamna... in 1 minut si-a aranjat parul de 7 ori... cu niste unghi de nu stiu ce face in viata de zi cu zi! Daca asa se prezinta clasa politica viitoare din Turda... am pus-o! Vai voua cei ce incercati sa pareti ce nu sinteti! Sa discute de ce cu voi? de freze si unghide de 5 cm? Pacat ca asta este cea ce peste 5-10 ani max o sa i-a decizii pt comunitate , mare pacat ! Mai bine incercati sa cooptati premianti ce au terminat cu 10... nici nu intreb ce medie a avut domnisoara ...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Unghie Lungă · 12:26 31.07.2020
  Pfoai...
  Dumnezeule, într-adevăr cu așa unghii lungi nu poate face decât să-și aranjeze părul.
  Sau mai poate face și altceva?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Hai sa lasam rautati · 14:18 31.07.2020
  Domnisoara la anii ei are pensiune, nu este nevoita sa lucreze fizic poate ca dvs;)asa ca hai sa lasam rautatile,cum arata e problema ei,conteaza ce fel de persoane sunt iar mie imi place de cei doi chiar de cand i am vazut prima data.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Juan Magal · 17:59 03.08.2020
  HAI SA LASAM RAUTATILE... chiar muncesc fizic , la 46 de ani muncesc fizic si nu m-i rusine! Sau trebuie sa imi fie rusine (fubar)? Iti d-ai seama ce performanta; ARE PENSINE ($)! Fiti pe faza ca are pensine ! Deci este peste noi muritorii de foame (clap). Da mentalitatea este ok , get beget MADE IN ROMANIA! (clap) Voua nu trebuie sa va faca alti concurenta , va scufundati singuri... Fiti ceva normal... fara tiganie , fara fite... fara manele si alte cele... FI NORMAL SI TE ASIGUR CA AJUNGI DEPARTE. Bafta (hi)
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Juan Magal · 22:29 03.08.2020
  @Hai sa lasam rautati 1- ,, cum arata e problema ei" - doreste sa devina o persona publica; deci ar trebui sa aiba grija de imaginea ce o reflecta .( in momentul de fata este o PISY (emo).
  2- poti sa fi o persona de milione ! daca in 99% din cazuri conteaza prima impresie... si crede-ma prima impresie nu a fost chiar buna( fara rautate si fara sa jignesc!) (penguin)
  ,,Fii tu și încearcă să fii fericit, dar mai ales, fii tu. " Charles Chaplin (handshake
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate