fbpx

Untitled design High Quality 13

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

racolta ioan pmp

Racolța Ioan Vasile va reprezenta Partidul Mișcarea Populară în lupta pentru Primăria Călărași. Candidatul PMP vine cu o experiență solidă în administrația locală având mandate de primar între anii 2004-2017.  

Programul de candidatură al domnului Racolța Ioan Vasile continuă lucrările din proiectele trecute și aduce soluții problemelor recente cum ar fi desfășurarea orelor de curs online în școlile din comună. Astfel, candidatul PMP, Racolța Ioan Vasile intenționează să doteze toate școlile din comună cu tablete și notebook-uri ca elevii să poată participa la ore și de acasă. Pentru învățământul local, în timpul mandatului de primar, domnul Racolța a reușit să modernizeze școlile din comună prin amenajarea de băi interioare și instalarea de centrale termice. S-a construit o grădiniță în satul Călărași, bibliotecă și sală de sport în perioada 2010-2012. 

Un alt proiect realizat în mandatul trecut de către domnul Racolța Ioan Vasile este înființarea în perioada 2010-2011 a societății SC ECO 5 ARDEAL SRL, societate cu capital public care execută salubrizarea comunei, iar dotarea societății a fost făcută prin atragerea de fonduri europene nerambursabile în valoare de 890.000 de euro. 

Pentru viitorul comunei Călărași, Racolța Ioan Vasile își propune finalizarea lucrărilor de cadastrare a terenurilor agricole pe întreaga rază a comunei și parcelarea unei suprafețe de teren în satul Călărași în vederea atribuirii de locuri de casă pentru tinerii care vor să se stabilească în comună. Totodată, se vor construi două poduri peste pârâul Grindu din satul Călărași și se vor realiza lucrări de canalizare menajeră în satele Călărași și Călărași-Gară precum și extinderea rețelei de apă potabilă în satele Bogata și Călărași-Gară. 

În noul mandat de primar, domnul Racolța  va pune accentul pe identificarea tuturor măsurilor de finanțare pe fonduri europene nerambursabile prin care se pot susține programe de dezvoltare a comunei Călărași, de exemplu panouri fotovoltaice și izolarea blocurilor de locuințe. 

Acestea nu sunt singurele proiecte ale candidatului PMP, urmează să fie discutate și lucrări de modernizare a iluminatului public din toate satele comunei prin instalarea de corpuri de iluminat economice, finalizarea lucrărilor de modernizare a străzilor și drumurilor agricole cât și susținerea tuturor investițiilor private și a investitorilor care vor să-și dezvolte o afacere în comună prin oferirea de facilități fiscale. 

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale. 

Locuitorii comunei Călărași au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitori aleși locali, un obicei pe care domnul Racolța Ioan Vasile dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Călărași.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate