marian morar
m install
nello construct

Avram Gal: Veste bună pentru Câmpia Turzii, de la București! 22.575.257 lei pentru centrul social de zi, patinoar și Skate Park!

zamblau eugen

Chiar dacă realizările oamenilor politici sunt de fapt responsabilitatea lor, de cele mai multe ori există tendința de a fi considerate ca fiind niște reușite personale!

Întotdeauna am sprijinit și voi sprijini proiectele localității noastre, indiferent de orientarea politică.

Astăzi, împreună cu domnul consilier județean Petre Pop, am fost la Ministerul Dezvoltării, la foștii mei colegi, unde o perioadă de timp am deținut calitatea de consilier onorific al ministrului, poziție din care am încercat mereu să sprijin orașul nostru. Bineînțeles că am întrebat de proiectele municipiului Câmpia Turzii, iar foștii mei colegi mi-au răspuns așa: 

”Domnule Avram Gal, vă dăm o veste bună pentru cetățenii localității dumneavoastră. S-a semnat contractul de finanțare în valoare de 22.575.257 lei pentru centru social de zi, patinoar și Skate Park!”.

Trebuie să mulțumim pentru această reușită specialiștilor din Primăria Câmpia Turzii și consilierilor locali care au aprobat aceste proiecte. În același timp, îi asigur că voi sprijini în continuare și implementarea acestor proiecte!

Doamne-ajută!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2