fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

nemes candidatPPUSL

Lucian Nemeș, viceprimarul municipiului Turda, s-a alăturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal). Acesta va candida din partea umaniștilor pentru Primăria Turda și va prelua conducerea filialei județene Cluj a PPU (social-liberal).

„Este o zi foarte importantă pentru mine. Intru într-o mare familie, în familia umanistă, o familie în care cred. Poziționarea omului în centrul atenției este cel mai important aspect. Grija față de om. În acest partid am găsit aceste valori foarte bine determinate și a fost unul dintre principalele motive care m-au făcut să mă alătur umaniștilor. Cred că lucrurile vor merge în direcția pozitivă. Spunem start proiectului politic pentru Turda. Intru în bătălia politică pentru Turda, sunt convins că rezultatul va fi acela pe care eu mi-l doresc. De fiecare dată când am intrat într-o bătălie politică, rezultatele au fost foarte bune”, a transmis Lucian Nemeș.

Tânăr avocat, Lucian Nemeș vine după două mandate ca viceprimar al municipiului Turda, iar cei opt ani de experiență în administrația locală, alături de tinerețea, entuziasmul și pregătirea domniei sale îi oferă un avantaj considerabil în următoarele alegeri.

„Mă bucur că domnul Lucian Nemeș a devenit membru al PPU (social-liberal). Este cel mai tânăr viceprimar al județului Cluj, este foarte bine pregătit și are o foarte mare experiență în administrația locală. Cred că este cel mai bun candidat pe care municipiul Turda îl are la această oră pentru funcția de primar”, a subliniat deputatul umanist Steluța Cătăniciu.

Biroul de presă

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Corina · 22:21 28.07.2020
    Mult succes!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Juan Magal · 18:26 04.08.2020
    dn Lucian , da de gindit ... in 7 zile ai un singur fan! Cred ( personal ) ca meriti m-ai mult ! o sa fie c-am greu sa concurezi cu grei din primarie , da buturuga mica ... BAFTA (yn)
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate