fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

lucuannemes antena3

Viceprimarul turdean Lucian Nemeș va fi prezent astăzi la Antena 3, de la ora 15.00, într-o emisiune realizată de Ana Maria Roman. Prezența lui Lucian Nemeș în emisiunea de la Antena 3 ar putea fi legată de anunțarea candidaturii sale pentru postul de primar.

Lucian Nemeș este de 8 ani viceprimarul municipiului Turda. Primul mandat l-a câștigat în anul 2012, cu PPDD, an în care fostul partid al lui Dan Diaconescu a dat o adevărată lovitură la Turda, câștigând 5 mandate de consilier local și apoi funcția de viceprimar, intrând direct în ”liga greilor” locali.

Ulterior, în anul 2016, a făcut alianță cu PSD-ul, din calitatea de membru UNPR, susținând candidatura la funcția de primar a lui Cristian Matei. A devenit viceprimar printr-o mișcare susprinzătoare la acel moment, obținând voturile PNL, PMP și UDMR, alături de propriul său vot, după ce s-a autopropus, învingându-l pe candidatul propus de PSD-ALDE-PRM, Ovidiu Micu, cu 11-10.

Dispariția UNPR de pe eșichierul politic, soartă avută și de PPDD, l-au determinat să se reorienteze politic. 

Având în vedere că în această săptămână practic se va intra pe calendarul alegerilor locale, care au fost anunțate pentru data de 27 septembrie (dar nu este exclus să fie 2 zile de vot), cel mai probabil emisiunea de azi de la Antena 3 va clarifica posibila sa candidatură pentru funcția de primar. Prezența la Antena 3, dar și revigorarea PPU-SL la nivel național (care recent și-a făcut grup parlamentar și a reușit s-o ”transfere” pe Steluța Cătăniciu, fostul lider al ALDE Cluj), ar putea înregistra anunțarea candidaturii sale din partea PPU-SL, la alegerile locale din acest an, concomitent cu preluarea destinelor organizației locale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate