fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

adriannap salubritate 

Asist cu uimire cum unii sunt puși să atace PMP Turda, pentru că ne-am poziționat de partea turdenilor și nu vom aproba majorarea tarifelor la salubritate, majorare solicitată la inițiativa primarului Cristian Matei.

Evident, în spatele lor sunt interese pe care nici nu vi le imaginați! Nu insist acum cu ele, însă va veni vremea să facem lumină asupra lor.

Echipa de specialiști ai PMP Turda a analizat inițiativa primarului Cristian Matei, de a se majora tarifele la salubritate pentru populație și pentru persoanele juridice, și a ajuns la concluzia că aceasta nu are o bază solidă, așa cum vehiculează unii, din necunoaștere, doar pentru a face pe plac stăpânului lor. Pe noi nu ne interesează satisfacerea intereselor vreunui stăpân, pentru că noi apărăm interesele turdenilor!

Pregătim un material de analiză privind majorarea de tarife solicitată de primarul Cristian Matei și vom demonstra ce măgării se ascund în spatele ei! Turdenii trebuie să știe că se pregătește un furt imens din buzunarele lor!

Nu abandonăm lupta pentru interesele turdenilor, chiar dacă suntem atacați vehement de ”mașina electorală” a primarului Cristian Matei! Ei sunt puțini, noi suntem mulți! Mai au două luni și gata!

Distribuiți să afle și alții! Distribuiți să afle toți turdenii ce li se pregătește!

Le solicit și altor colegi onești din Consiliul Local Turda să se alăture intereselor cetățenilor turdeni, așa cum au jurat atunci când au depus jurământul de investitură! Fiți demni și turdenii vă vor aprecia!

La viitoarea ședință a Consiliului Local Turda (30 iulie 2020), primarul Cristian Matei a inițiat un proiect de hotărâre care vizează modificarea tarifelor la salubritate.

Primarul Cristian Matei solicită o majorare de la 10,69 lei/persoană/lună la 12,53 lei/persoană/lună în cazul persoanelor fizice și de la 42,39 lei/mc/lună la 48,64 lei/mc/lună în cazul persoanelor juridice (la care se mai adaugă și TVA de 9,24 lei/mc).

Adrian Nap - consilier local, președinte PMP Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate