fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

110237923 3273481699339117 3577275826601186336 o

PMP Turda prezintă, transparent, o parte dintre realizările sale, în cei 4 ani de mandat și vă anunțăm o parte din ceea ce ne asumăm să facem după ce vom câștiga alegerile locale din luna septembrie.

Ce a realizat PMP Turda pentru cetățenii turdeni:

Scăderea impozitelor locale
Am fost primul partid din Turda care a avut în program, în anul 2016, scăderea impozitelor pe proprietate pentru persoanele fizice cu 20%, iar apoi am reușit să le reducem (deocamdată 10%, pentru că nu avem o majoritate în Consiliul Local). 
Anularea Zilelor Municipiului Turda (dacă se vor relua, vom susține schimbarea locației) 
Am fost primii care am solicitat anularea ZMT și direcționarea banilor pentru susținerea Spitalului Turda. Propunerea PMP Turda a fost adoptată de Consiliul Local.
Am votat proiectele care asigură dezvoltarea Turzii
Am votat proiectele europene cu investiții în domeniul mobilității urbane (autobuze electrice, asfaltări de străzi), dar și susținerea financiară de la bugetul local pentru asfaltarea unor străzi din diverse cartiere. De asemenea, am votat și finanțarea proiectelor propuse de cetățeni, cu finanțare de la bugetul local, prin programul Turda Decide.
Am propus transport gratuit pentru elevi
După ce PMP Turda a propus acordarea de gratuitate 100% pentru elevi, la începutul acestui an, pe transportul public, acest lucru se aplică în Turda începând cu 1 iulie 2020.
Consilierii PMP, reprezentanții cetățenilor
Consilierii PMP Turda au o legătură foarte bună cu cetățenii localității și transmit problemele sesizate de aceștia executivului turdean, solicitând rezolvarea lor. Astfel, multe dintre problemele sesizate s-au rezolvat.
Camere video pentru prevenirea faptelor antisociale
În martie 2016, am fost primul partid care a propus alocarea de bani pentru montarea de camere pentru supraveghere, pentru prevenirea aruncării haotice a deșeurilor, dar și pentru prevenirea faptelor antisociale. În prezent, în multe zone sunt montate camere.

Ce își propune PMP Turda pentru cetățenii turdeni:

Reducerea impozitelor locale
Impozitul pe proprietate pentru persoanele fizice mai poate fi redus, conform legii! PMP Turda va face această reducere imediat după ce câștigă alegerile locale. De asemenea, vom reduce și impozitele pe clădiri ale persoanelor juridice, pentru asigurarea relansării economice.
Lucrări accelerate de asfaltare
Există bani europeni pentru asfaltare, dar lucrările sunt făcute haotic, dezorganizat, fără un control riguros. PMP Turda va accelera lucrările și organizarea acestora, astfel încât în mandatul 2020-2024 să se încheie lucrări de asfaltare și infrastructură apă/canal în valoare de 50-70 de milioane de euro.
Proiect inedit de finanțare a sportului, sănătății și învățământului
Vom anunța în premieră un proiect inedit de asigurare a finanțării sportului (inclusiv cel de performanță), sănătății și învățământului, fără a implica bugetul local, asigurând astfel sume consistente de la bugetul local pentru investiții în infrastructură.
Finalizarea lucrărilor de la Zoo Turda
O investiție care trebuia terminată încă din anul 2012, care zace și acum abandonată, trebuie să fie repusă în valoare! Va fi un punct de atracție turistică extrem de însemnat!
Transparență totală în cheltuirea banului public
În acest moment, turdenii nu știu pe ce se cheltuie marea majoritate a banilor de la bugetul local. PMP Turda va face transparente toate cheltuielile și toate contractele financiare (valoare), asigurând astfel reducerea cheltuielilor nenecesare de la buget cu 20%.
Consultarea cetățenilor în luarea deciziilor
Turdenii au dreptul să fie informați în privința deciziilor care se iau, înainte de a se lua, pentru a-și expune părerile. Cetățeanul va fi partenerul administrației locale conduse de PMP Turda. Implementarea unei administrații eficiente, online.
Reindustrializare în Turda
Parc industrial în zona fostei Uzine Chimice – decontaminare sit poluat și înființare parc industrial.
Facilități fiscale locale
Vom asigura facilități fiscalte pebtru investitorii locali care creează și mențin minim 50 de locuri noi de muncă.
(alte proiecte și detalii din programul PMP Turda vom oferi ulterior, în apropierea campaniei electorale)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate