fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

avramgal sport

Din pacate sportul ar trebui sa fie o prioritate pentru administratia locala, dar copiii si tinerii din municipiul nostru, sunt lasati de izbeliste si fiecare face miscare dupa cum poate.

Locurile cele mai importante unde acestia isi desfasurau antrenamentele si competitiile la care participau, Sala Sporturilor “Ioan Stanatiev” si Stadionul Municipal “Mihai Adam, arată dezolant, neschimbate si aproape de paragina.

Dacă la nivel de infrastructură stam foarte prost. Sunt probleme foarte mari si in cadrul sectiilor ce activează in CSM-ul din localitate, iar lucrul acesta pare ca nu afecteaza prea mult pe cei care conduc destinele municipiului nostru.

Sportul in Campia Turzii a fost întotdeauna la inaltime. Am avut sportivi si echipe care au reprezentat si reprezintă cu mandrie municipiul nostru în țară, pe toate ramurile sportive, dar din pacate se pare ca aceste lucruri, nu ii impresionează pe cei care ne conduc in aceste momente, prioritatile pentru acestia fiind cu totul altele in această perioadă.

Suntem cel mai mic municipiu din Romania, care are o echipă in prima ligă la volei masculin, dar din informatii neoficiale, se pare că actuala conducere a municipiului, vrea să se debaraseze de această formatie, fără nici o remuscare.

Nici la fotbal situatia nu este prea roz. Echipa ce activează în liga a 4-a așteaptă si ea sa vadă care va fi strategia pentru viitor, dar cu multe semne de intrebare si acolo.

Probabil ca multi vor face referire la partea financiara, daca se va mai primi sustinere din partea Primariei si Consiliului Local. Atât vreau să spun: ar fi pacat ca sportul sa moară in Campia Turzii!

Sportul înseamnă sănătate in primul rând si de aceea va trebui stabilită o strategie prin care acesta să devină un factor important pentru oricine va face parte din noua administratie locală.

AVRAM GAL

Președinte ALDE Câmpia Turzii

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Daniel · 12:38 16.07.2020
    Sa ii spuna cineva candidatului de serviciu ca pana de curand stadionul se afla in proprietatea Mechel si ca abea acuma se poate legal investi acolo. Sa ii mai spuneti ca s-a invesit in la sala sporturilor si la sala de sport a liceului Pavel Dan. Ca se face un teren de sport multifunctional cu skate park si pationar in berc. Ca in berc sunt conditii decente sa alergi si sa mergi cu bicicleta. Ca avem inca arena de tenis si sali private de tenis si terenuri de fotbal cu gazon artifical. Deci nu lipsa infrastructurii il impiedica sa fie sanatos si sportiv.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate