fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

chisu flaviu pmp

PMP Cluj se pregătește să câștige Primăria Tritenii de Jos prin candidatul Chișu Flaviu. Organizația clujeană a Partidului Mișcarea Populară a ales un candidat cu experiență politică și cu activitate în administrația publică locală. Astfel, s-au ales candidați care cunosc problemele locuitorilor din comuna Tritenii de Jos și cunosc măsurile ce trebuie luate pentru rezolvarea problemelor.

Domnul Chișu Flaviu este implicat în viața comunei, de la problemele administrative până la activitățile sociale precum echipa de fotbal a comunei. 

Candidatul propune un program axat pe menținerea taxelor și impozitelor locale la nivelul anului 2020, intabularea tuturor suprafețelor de teren din comună cu ajutorul fondurilor europene și asigurarea apei potabile în comună. De altfel, Chișu Flaviu aduce în fața oamenilor idei practice și realizabile precum construcția unui azil pentru persoanele vârstnice, crearea de spații de relaxare pentru toate categoriile de vârstă și susținerea sportului pentru tinerii din comună. Proiectele candidatului PMP, Chișu Flaviu anunță și sprijinirea unităților sanitare și pregătirea acestor pentru intervenții cu risc crescut. 

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați preferați de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari. 

România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici. 

PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ. Este de neînțeles cum în anul 2020, există aproape în fiecare comună din județul Cluj, sate întregi fără acces la apă potabilă, fără canalizare sau utilități de bază precum gaz și electricitate. Candidatul Chișu Flaviu a numit ca puncte principale în programul său de candidatură asigurarea accesului pe raza întregii comune la utilitățile de bază, apă, canalizare, electricitate și gaz. Mai mult, pentru încurajarea agriculturii în Tritenii de Jos, Chișu Flaviu propune înființarea unui centru de colectare a legumelor și fructelor. 

O altă problemă predominantă în comunele din județul Cluj o reprezintă gestionarea salubrității, în special a gunoiului menajer. În Tritenii de Jos, candidatul PMP, Chișu Flaviu prezintă prin proiectul său de candidatură o soluție pentru colectarea gunoiului menajer. 

Programul de candidatură al domnului Chișu Flaviu, din partea Partidului Mișcarea Populară adresează problemele semnalate de către locuitorii comunei Tritenii de Jos pe perioada mandatului de consilier local, probleme ce pot fi rezolvate prin voință și administrare corectă, în interesul comunei. 

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale. 

Echipa PMP este alături de locuitorii din Tritenii de Jos și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate