fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

luciannemes canal33

Viceprimarul turdean Lucian Nemeș a fost la televiziunea Canal 33. Lucian Nemeș a anunțat-o că va fi ”o ediție specială”, iar subiectul a fost despre ”Cât de bine se dezvoltă Ardealul”.

”Astăzi incepând cu orele 18 vă invit să mă urmăriți in direct pe Canal 33 la o editie speciala.

Ne vedem in curand!”, a transmis viceprimarul Lucian Nemeș, în cursul zilei de ieri.

”Canal 33 este o televiziune independentă dedicată dezvoltării personale în toate aspectele vieții - profesional (fie că ești antreprenor, freelancer sau angajat), relațional și spiritual -, facilitând accesul la cunoaștere autentică într-o formă dinamică, modernă. Grila de programe conține informație de business, carieră, bani, investiții, life-style, relații, spiritualitate și cultură. Echipa Canal 33 aduce în atenția telespectatorilor invitați de valoare, care au ceva de împărtășit despre felul în care au reușit în viață și în carieră.”, este descrierea proprie a televiziunii.

Lucian Nemeș are două mandate de viceprimar la activ. Ultimul mandat, respectiv cel din perioada 2016-2020, l-a obținut după o situație cel puțin ciudată. Lucian Nemeș a candidat pe lista de consilieri ai PSD Turda (stabilită în urma unei alianțe cu UNPR, Lucian Nemeș fiind fost membru UNPR), iar în momentul în care s-au anunțat candidaturile pentru funcția de viceprimar (care se stabilește în urma unei majorități a consilierilor în funcție), alianța PSD-ALDE-PRM l-a anunțat candidat pe Ovidiu Micu, iar Lucian Nemeș s-a autopropus pentru această funcție. În urma votului secret, Lucian Nemeș a obținut 11 voturi, iar Ovidiu Micu 10 voturi, Nemeș devenind astfel viceprimar. La un calcul simplu, ”opoziția” formată din PNL-PMP-UDMR avea 10 voturi, la fel și alianța PSD-ALDE-PRM, iar votul decisiv a fost chiar al viceprimarului!

”EDIŢIE SPECIALĂ în direct la Canal 33 cu Alexandru Răducanu și invitatul special Lucian Nemeș, avocat, viceprimarul municipiului Turda, care ne împărtășește realizările și atracțiile municipiului din ultimii ani, provocările situației actuale, precum și viziunea sa pentru oportunitățile din viitor.”, a fost prezentarea emisiunii.

Vezi ce a zis viceprimarul Lucian Nemeș în emisiunea de la Canal 33:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate