fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

cristina burciu

Guvernul PNL a lansat Planul național de investiții și relansare economică „Reclădim România”, pe baze solide și pe soclul unor măsuri pertinente luate din timp. 

În această perioadă dificilă pentru România și pentru români, Executivul a acționat în direcția atingerii a două obiective primordiale, respectiv salvarea oamenilor de la un iminent colaps social și financiar și limitarea efectelor pandemiei asupra economiei naționale.

Este o realitate de necontestat că populația s-a aflat în centrul preocupărilor guvernamentale de la izbucnirea situației generate de îmbolnăvirile cu noul coronavirus. Pe de o parte, s-a acționat ca românii să poată sta acasă în apogeul crizei sanitare, pentru a se împiedica răspândirea virusului în comunitate, a fi în siguranță sanitară și a-și sprijini familia. Pe de altă parte, s-au făcut demersuri concrete pentru ca românii să aibă unde se reîntoarce la muncă, după depășirea vârfului epidemiologic.

Din punctul de vedere al relansării economiei, este de la sine înțeles că una dintre menirile actualului guvern este finalizarea proiectelor esențiale pentru țară, în scopul creării unei infrastructuri și a unor servicii publice dorite de mulți ani de toți românii.

Autostrăzile, spitalele, școlile și celelalte obiective de care România are nevoie, nu au culoare politică! Acum, Cabinetul Orban și-a propus să depășească faza de proiecte pe hârtie și să treacă efectiv la construcție, la investiții reale, la reclădirea României, astfel încât românii să aibă acces în mod real la  bunăstare și prosperitate, la un nivel de trai apropiat de cel european. Aceste cerințe se pot transpune în practică doar prin investiții, adică prin implementarea proiectelor, nu doar prin enunțarea lor cu declarații de bune intenții și promisiuni deșarte, neconcretizate prin bugetare, planificare și pași concreți de realizare. 

În concluzie, salut schimbarea paradigmei din partea Executivului pe segmentul abordării proiectelor investiționale ale țării. Modernizarea României va fi apanajul celor care vor dovedi că o pot face, iar atribuirea meritelor în acest sens o vor face românii, la următoarele alegeri locale și parlamentare.

Deputat PNL Cluj,

CRISTINA BURCIU

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate