fbpx

 
 
Scrie un comentariu

iozon andrei pmp

PMP Cluj se pregătește să câștige Primăria comunei Tureni prin candidatul Iozon Andrei. Organizația clujeană a Partidului Mișcarea Populară a ales un candidat care se aliniază cu principiile și valorile prețuite de Partidul Mișcarea Populară. În echipa PMP s-au adus candidați care cunosc problemele locuitorilor din comuna Tureni și cunosc măsurile ce trebuie luate pentru rezolvarea problemelor.

Candidatul Andrei Iozon își propune ca obiective pentru mandatul de primar dezvoltarea unui sistem de folosire a resurselor comunei pentru câștigul local și dezvoltarea economiei locale pentru autogospodărirea comunei. De altfel, propune organizarea de târguri în diferite puncte ale comunei pentru promovarea meșteșugului local. Locuitorii comunei vor avea oportunitatea de a comercializa produse de artizanat local și vânzarea produselor cu tradiție. 

Candidatul PMP la primăria comunei Tureni va pune accentul pe dezbateri publice pentru proiectele din comunitate, iar astfel locuitorii vor avea ocazia să vorbească despre problemele ce îi afectează în mod direct și să propună soluții potrivite. 

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați preferați de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari. 

România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici. 

În vederea dezvoltării sustenabile și de lungă durată, candidatul Iozon Andrei va susține implementarea de programe de sprijin pentru tinerii gospodari care doresc să investească în afaceri locale. 

Alte două puncte principale ce apar în programul de candidatură al domnului Iozon Andrei sunt finalizarea lucrărilor de asfaltare a drumurilor legate de E60, a căilor de acces spre terenurile agricole și modernizarea rețelelor de canalizare. Mai mult, în zonele unde nu există acces la utilități, se vor extinde rețelele de apă, gaz și electricitate. 

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale. 

Locuitorii comunei Tureni au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care domnul Iozon Andrei dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Tureni. 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate