marian morar
m install
nello construct

Depunerea candidaturilor pentru alegerile locale se poate face și în format electronic

zamblau eugen

Candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie pot fi depuse şi în format electronic, se va face o singură listă de susţinători pentru primar şi consilieri locali şi una pentru consilierii judeţeni şi pentru preşedintele consiliului judeţean, iar semnăturile de susţinere pentru candidați pot fi strânse şi prin e-mail – sunt câteva dintre măsurile propuse, în contextul pandemiei de COVID-19, îmtr-un proiect de hotărâre al Autorității Electorale Permanente.

AEP a anunțat într-un comunicat de presă, că a elaborat proiectul de hotărâre prin care stabilește metodologia depunerii dosarelor de candidatură şi a listelor de susţinători la alegerile locale preconizate pentru 27 septembrie.

Având în vedere faptul că procedura întocmirii şi depunerii electronice a documentelor de candidatură şi a listelor de susţinători nu poate fi tratată distinct de reglementarea întocmirii şi depunerii acestora pe suport de hârtie, prin prezentul proiect de act normativ se propune reglementarea procedurii de depunere a acestora pe suport de hârtie şi/sau în format electronic”, precizează reprezentanții AEP.

Amintim că, Autoritatea Electorală Permanentă a elaborat proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, precum şi a unor măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a acestora, care prevede că alegerile locale se vor desfăşura pe 27 septembrie. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2