fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

avram gal alde

Avram Gal, secretarul general al ALDE, transmite public un mesaj de susținere și încurajare către prefectul Clujului Mircea Abrudan.

Am speranța că această perioadă mai dificilă prin care trece familia prefectului Mircea Abrudan să fie cât mai scurtă și îi doresc însănătoșire grabnică și toate cele bune.”, a declarat Avram Gal.

Reamintim că Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean este pozitiv la noul coronavirus. De asemenea, au fost testaţi pozitiv şi soţia sa şi copilul de 9 luni. Toţi trei s-au internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Vreau sa îi îndemn încă o dată pe toți clujenii să fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existența acestui virus, sa se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Vă doresc tuturor multa sănătate și succes în tot ceea ce faceți. Vă voi ţine la curent cu evoluția situației", a declarat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Gigi · 09:35 07.07.2020
    Cica sa se prezinte la medic daca prezinta simptome! Asta pe ce lume traieste ? Toate autoritatile zic sa nu mergi cu simpotme la spital, ci sa stai acasa si sa suni la 112 daca ai simptome. Va dati seama cat de informat e galezul. E la fel de ignorant ca si cei care il voteaza.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate