fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

psd ct recehanga

Îi mulțumim domnului primar Hanga Radu pentru susținerea echipei PSD Câmpia Turzii și a candidatului Rece Gheorghe la funcția de primar. O organizație este definită de oamenii care în diferite momente ale existenței acesteia își lasă amprenta prin activitatea, vitalitatea și dăruința lor.

Ceea ce moștenim astăzi în cadrul PSD Câmpia Turzii este suma eforturilor unor persoane precum Radu Hanga (primar în Câmpia Turzii în perioada 2012-2016). El, la fel ca noi a rămas loial nu unor persoane sau interese ci organizației PSD Câmpia Turzii și tot ce înseamnă ea cu realizările ei. Alăturându-se echipei și aducând în cadrul ei bogata sa experiență, dublată de energia și seriozitatea pentru muncă a candidatului PSD Câmpia Turzii pentru primărie, dl. Gheorghe Rece am demonstrat ca partid, că prioritare sunt ducerea la bun sfârșit a proiectelor pentru oraș și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

Domnul Rece este conștient de faptul că primăria nu o conduce un singur om dintr-un birou, ci împreună cu o echipă de profesioniști, care au notorietate în dezvoltarea orașului. De aceea candidatul PSD Câmpia Turzii îi așteaptă în echipă pe toți cei care vor să se implice și doresc sincer binele comunității. Resursa umană de calitate, expertiza profesională și experiența de viată sunt garanții ale reușitei și dezvoltării durabile ale municipiului. Doar împreună și cu implicarea tuturor celor ce doresc să aducă plus valoare echipei putem crea cel mai important proiect dintre toate – proiectul Câmpia Turzii.

Biroul de presă 
PSD Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate