fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

gicu rece

După o perioadă de instabilitate în sânul organizației locale, generată de îndepărtarea din conducere a consilierului județean Petre Pop, în PSD Câmpia Turzii s-au lămurit lucrurile: Gheorghe Rece este candidatul partidului la Primăria Câmpia Turzii!

Lucrurile au fost tranșate după ce la Câmpia Turzii a ajuns deputatul Gheorghe Șimon, președintele interimar al PSD Cluj, care a anunțat că actuala conducere este statutară, iar orice contestații sunt de prisos, lucrurile fiind lămurite din punct de vedere statutar.

”După o ședință care a ținut mai bine de o oră, președintele PSD Cluj, Gheorghe Șimon a cunoscut organizația locală din Câmpia Turzii. A fost încă o ședință în care am respectat statutul partidului, iar domnul președinte a fost încântat de ceea ce a găsit la noi în organizație. Pot spune că a fost încântat de oamenii de aici. Confirm cu inima deschisă că după această ședință, mai multe persoane importante din oraș, ingineri, profesori și tineri și-au exprimat dorința de a reveni lângă partid”, a spus președintele PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru, citat de Ziarul 21.

„Au fost unii, care nu mai au viitor politic, care se supără degeaba și fac postări pe Facebook, dar nu avem ce face”, a spus Șimon, citat de Știri de Cluj.

”In ultimele luni au fost "aruncate" in spatiul public tot felul de mesaje, informatii, cum ca nu vreau, ca nu candidez, ca este alt candidat,...Fals! Minciuna! Manipulare!

Eu, RECE Gheorghe Iulian CANDIDEZ la functia de Primar al Municipiului Campia Turzii!!!

Ca le place sau nu unora, ca i-am deranjat, ca nu fac jocurile anumitor indivizi sau grupuri, nu ma intereseaza! Ma intereseaza faptul ca foarte multi cetateni, membrii de partid, cunoscuti, prieteni, vecini, au incredere in mine si ma sustin in acest demers. Acesta este singurul lucru care conteaza si cel care imi da forta sa merg mai departe, sa intru in acest proiect cu inima deschisa si cu cele mai curate intentii.

Jignirile publice, calificativele date de unii, denigrarile, amenintarile directe si indirecte, toate mizeriile pe care le pregatesc, nu ma afecteaza si nu ma timoreaza, ba din contra...Oamenii ma cunosc, imi cunosc familia, stiu ca i-am respectat si ajutat cat am putut.

Daca spuneti ca nu contez, ca nu am sanse, ca nu sunt important, de ce va pierdeti vremea cu mine? De ce ma jigniti, dati calificative si vreti sa nu candidez? Va e teama, ca de fapt totul e altfel decat spuneti voi?

Cetatenii nu mai pot fi mintiti, manipulati! Sunt mult mai destepti decat ii considerati si vor o schimbare radicala, atat la nivel de comportament, cat si de gandire!

Departe de a fi perfect, cu bune si mai putin bune, vreau sa fiu acel Primar care uneste si nu dezbina, cu respect fata de cetatean si de functia pe care o ocupa, un model pentru societate, acel Primar care nu face singur ceea ce este cu adevarat important si necesar pentru comunitate, ci impreuna cu dumneavoastra, dragi cetateni!

Iubesc Campia Turzii, imi iubesc familia, cred in Dumnezeu, imi place sa traiesc in acest oras frumos, alaturi de oamenii lui minunati si vreau sa merg cu capul sus ca pana acum!”, a spus Gheorghe Rece, care este consilier local din partea PSD și președinte executiv al organizației locale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate