fbpx

 
 
Scrie un comentariu

pacurar virgil

PMP Cluj se pregătește să câștige Primăria comunei Ceanu Mare prin candidatul Păcurar Virgil. Organizația clujeană a Partidului Mișcarea Populară a ales un candidat cu experiență politică și cu activitate în administrația publică locală. În echipa PMP s-au adus candidați care cunosc problemele locuitorilor din comuna Ceanu Mare și cunosc măsurile ce trebuie luate pentru dezvoltarea reală a comunei. 

Candidatul Păcurar Virgil propune introducerea conceptului de participare bugetativă, un program ce a dat roade în Cluj și prin care locuitorii comunei au posibilitatea să primească finanțare pentru propriile lor proiecte.

Totodată programul de candidatură al domnului Păcurar Virgil face referire la pregătirea documentațiilor necesare pentru accesarea de fonduri europene structurale și de coeziune pentru canalizare în sesiunea 2021-2027. De altfel, sesiunea din 2021-2027 va cuprinde și documentația necesară pentru accesarea de fonduri structurale europene și guvernamentale pentru alimentarea cu apă a localităților din comună care nu sunt racordate la rețeaua de apă.

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați care să răspundă cerințelor oamenilor sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.  

România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici. 

PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ. Candidatul Păcurar Virgil consideră că prin gestionarea corectă și depunerea unor proiecte coerente se pot obține fonduri europene și guvernamentale pentru toate necesitățile comunei inclusiv asfaltarea corespunzătoare a drumurilor din localitățile comunei Ceanu Mare și cadastrarea gratuită a terenurilor din comună. 

O altă problemă predominantă în comunele din județul Cluj o reprezintă plecarea tinerilor și abandonarea satelor. Astfel, pe perioada mandatului de primar, domnul Păcurar propune încurajarea tinerilor căsătoriți de a se stabili în comună prin acordarea cu titlu gratuit a unor terenuri pentru construcția de case familiale. De asemenea, se vor face demersuri pentru integrarea rețelelor de wi-fi gratuit în localitățile comunei. 

Programul de candidatură al domnului Păcurar Virgil, din partea Partidului Mișcarea Populară adresează problemele semnalate de către locuitorii comunei Ceanu Mare precum asigurarea utilităților de bază, apă și curent electric sau dezvoltarea financiară a comunei. 

Echipa PMP este alături de locuitorii din Ceanu Mare și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună. 

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate