fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

borbely pentru ziar

Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu a pregătit o echipă puternică pentru candidatura la primăria comunei Cătina. Borbely Florin-Călin a fost cooptat ca și candidat la primărie cu un program eficient prin care comuna să beneficieze de fonduri europene și guvernamentale pentru dezvoltare. 

În comuna Cătina încă există probleme de intabulare, iar rezolvarea acestor probleme reprezintă o prioritate pentru candidatul PMP. Pe planul de primar al domnului Borbely Florin-Călin se află continuarea lucrărilor de cadastrare în întreaga comună și asigurarea unei rețele de apă eficiente de care să beneficieze toți locuitorii, astfel se va extinde rețeaua de apă și se va introduce acolo unde lipsește. Echipa PMP Cluj de la Cătina, în frunte cu domnul Borbely Florin-Călin pregătește facilități pentru tinerii care doresc să își construiască o locuință pe raza comunei. Proiectele candidatului PMP anunță și modernizarea drumurilor de exploatație agricolă, a ulițelor și străzilor din localitățile comunei Cătina. 

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați ceruți de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari. 

România se află de cel puțin doi ani într-o criză politică la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici. 

PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ. Programul de candidatură al domnului Borbely Florin-Călin, din partea Partidului Mișcarea Populară adresează probleme semnalate de către locuitorii comunei precum întreținerea și dezvoltarea domeniului public din comună. Programul de primar al domnului Borbely conține și susținerea educației prin modernizarea școlilor și sprijinirea cultelor. Dezvoltarea comunei va fi posibilă și datorită atragerii de investitori și crearea de facilități pentru aceștia în vederea creării unor locuri de muncă. 

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale. 

Locuitorii comunei Cătina au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care domnul Borbely Florin-Călin dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Cătina.  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate